Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Yanlış link paylaşmışım. Kusura bakmayın. Düzelttim. @abox
Belirtmeyi unutmuşum son gelen linkte ultra hafif yazıyor onu görünce aklıma geldi. Çok hafif mouse beğenmiyorum aslında ama alışınca daha mı iyi olur ondan da emin değilim.Üstte atılan model daha mantıklı. Razer'ı boşverin ona bakın.Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artarsa;
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Merhaba arkadaşlar. Şu an indirimler varken bir mouse alayım diyorum fakat yıllardır sağdan soldan fareler kullanıyorum. Tutuş tipimi falan bilmiyorum. Detaylıca elimin resimlerini çektim ve bahsettiğim fareleri da ekledim. Tutuş tipim ne tam olarak bilmiyorum. Birkaç mağaza gezip baktığımda mouse uzunluğunun minimum 126mm, arka kısım yüksekliğinin de minimum 38mm olması gerektiğine karar verdim. Sizce benim tutuş tipim nedir ve 1000 TL bütçem var, kablosuz hangi fareleri önerirsiniz?
Oynadığım oyunlar genelde simülasyon oyunları onun dışında LoL oynuyorum, rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum.
Hocam 38mm demiş bunda ama videoları felan izlediğimde beni tatmin etmedi bu biraz alçak gibi gözüküyor.Logitech G305 olabilir veya daha ucuza kablolu bir mouse olan Logitech 203 olabilir zaten rekabetçi bir oyuncu olmadığınız için çok kaliteli bir mouse ye ihtiyacınız yok.( yanlış anlamayın küçümsemiyorum). Tutuş şeklinizi söylemem içinde fareyi tutarken yandan ve üstten fotoğraf atarsanız söyleyebilirim.
Şu anda finger tutuş ile claw tutuş arasında kaldım tamamen yan profilden atarsan sana net bir cevap verebilirimHocam 38mm demiş bunda ama videoları felan izlediğimde beni tatmin etmedi bu biraz alçak gibi gözüküyor.
Ekte iki farklı mouse tutuşumu attım ama bunlar küçük olduğu için mecburen böyle tutmak zorunda değil miyim ?
Buyur hocamŞu anda finger tutuş ile claw tutuş arasında kaldım tamamen yan profilden atarsan sana net bir cevap verebilirim
Hocam bu claw grip hayırlı uğurlu olsun xdBuyur hocam