1000 TL kablosuz klavye önerisi

Bütçe
1000
Bunu tercih edebilirsiniz hocam o halde, uygulama desteği var Akko Jelly Switch kullanılıyor oldukça kaliteli. Ama önerim 200 daha ekleyip Royal Kludge almanız, kablosuz çünkü.
Hocam en sonunda bütçeyi 800-900 civarı yapıp kablolu, gerçek rgb ve multimedya tuşları olan bir klavye aramaya başladım. Maalesef çok seçeneğim yoktu, o yüzden en sonunda buna karar kıldım https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-cynosa-v2-kablolu-oyuncu-si-fiyati,891042604.html. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Eğer multimedya tuşlu , yazılımlı bir klavye öneriniz varsa onu da almak isterim.
 
Hocam en sonunda bütçeyi 800-900 civarı yapıp kablolu, gerçek rgb ve multimedya tuşları olan bir klavye aramaya başladım. Maalesef çok seçeneğim yoktu, o yüzden en sonunda buna karar kıldım Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Eğer multimedya tuşlu , yazılımlı bir klavye öneriniz varsa onu da almak isterim.
Membran bu hocam haberin olsun. Hak ettiğini sanmıyorum ama o özellikleri istediğiniz klavyeler pahalı genelde o sebeple bu idare eder diyebileceğim bir klavye membran olduğu için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı