1000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000TL

berkschte

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçemi arttırdım ve kablosuz mouse almaya karar verdim. Valorant ve CS:GO oynuyorum. Elim uzunluk 17cm genişlik 8cm ve claw tutuyorum.

Fps oyunlarında Bloody her zaman ilk tercihim olmuştur fakat artık sadece en ucuzlara bakıyorum zaman geçince insan anlıyor ki (yaş 31 oldu) 100 tl lik mause ile 500 tl lik mause aslında aynı işi yapıyor.

Pulsar Xlite Palm için daha uygun. G PRO Wriless ise fiyatını hak etmiyor. Model O Wriless al geç.
Buna da bakabilirsin:

Fps oyunlarında Bloody her zaman ilk tercihim olmuştur fakat artık sadece en ucuzlara bakıyorum zaman geçince insan anlıyor ki (yaş 31 oldu) 100 tl lik mause ile 500 tl lik mause aslında aynı işi yapıyor.
Hocam tüm klavye + mouse ekipman öneri isteme konularına aynı şeyi yazmışsınız. Size 50 ile 300 tl arasındaki mouse farkını saatlerce anlatmak isterdim ama zevk ve rengin de çok önemli olduğu bu konuda önemsiz olmaz mıydı?
Dipnot: 900 TL değerinde mouse kullanıyorum. Eski mouse 600 tl değerindeydi.
Model o wireless hocam. Tek eksisi cheap mouse click hissiyatı var. Araştırmanızda fayda var.

Hocam zaten içim model o almak istiyordu bunları görünce içim daha rahat oldu peki Razer DeathAdder V2 Pro ile bunun farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…