1000 TL kablosuz oyuncu mouse önerisi

Bütçe
1000

MacroitTS

Kilopat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
177
Çözümler
1
Herkese iyi günler. Sağ el için kablosuz mouse almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynuyorum. Elim normale göre biraz büyük ve palm şeklinde tutuyorum. Neler önerirsiniz? Bütçe en fazla 1000 TL.
 
Razer hyperspeed basilisk x öneririm. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum, pille çalışması dışında herhangi bir problemi yok. Güncel fiyatını bilmiyorum, geçen ay 900 lira gibi bir şeydi.
 
Razer Basilisk X HyperSpeed'in fiyatı epey bir yükselmiş. Yine de bir bakılabilir. Pillidir. Benim pek beğendiğim bir fare değil. Onu da söyleyeyim. Onun dışında şarjlı, hafif ve teknik açıdan bulabileceğiniz en iyi fare M600S'ten başkası değildir.

 
Logitech G604'ü inceleyebilirsiniz.
Fiyatı çok fazla hocam sağolun.

Razer hyperspeed basilisk x öneririm. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum, pille çalışması dışında herhangi bir problemi yok. Güncel fiyatını bilmiyorum, geçen ay 900 lira gibi bir şeydi.
Aklımda bu model ve @TP Okuru arkadaşın dediği model vardı, steelseries rival 3 kablolu kullandım daha önce ama biraz küçük kalıyordu elime o yüzden razer düşündüm. Kesin önerir misiniz hocam razer basiliski ?


Daha önce hiç kullanmadım hocam nasıldır bu fare büyük eller için uygun mu?
 
Daha önce hiç kullanmadım hocam nasıldır bu fare büyük eller için uygun mu?

Büyük el için Claw tutuşa uygundur. Palm ve büyük el pek uygun olmaz. Yine de paylaşmak istedim. Bayağı iyi bir fare.
 
Büyük el için claw tutuşa uygundur. Palm ve büyük el pek uygun olmaz. Yine de paylaşmak istedim. Bayağı iyi bir fare.

Yani haklısınız hocam da tutuşa göre olmaması garip geldi sonuçta elim büyük ve palm tutuyorum küçük geliyor diğerleri dediğiniz fareye da bakacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…