1000 TL kadar intercom önerisi

Quersim

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2022
Mesajlar
194
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı
İşlemci i7-9700K 3.60GHz
Anakart B365M PRO-VH/(MS-7C31)
Ram DDR 4 8 GB 1600mhz
900W
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
1000TL'im var hocam scooterım var. Çok hız yapmıyorum. 80-90 su geçirmeyen yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A30'a bakabilirsin 2 senedir kullanıyorum 800TL gibi fiyatı var ses kalitesi mikrofonu güzel. Şarjı 1 hafta falan gidiyor.
 
A30'a bakabilirsin 2 senedir kullanıyorum 800TL gibi fiyatı var ses kalitesi mikrofonu güzel. Şarjı 1 hafta falan gidiyor.

Hocam mikrofonunu kullanmadan mikrofonu iyi gelir mi sesi.
 
Evet ses kalitesi güzel. Arama geliyor 3ten geriye sayıyor otomatik açıyor. Açmak istemezsen yandaki büyük tuşa basıyorsun.

Teşekkürler hocam. İnternette çok kötü yorum var ses kalitesi kötü, motor üstündeyken ses gelmiyor, arama yapınca ses kesiliyor, hızlanınca ses kesiliyor diyen bir kesim var. Bir de siz tam nereden aldınız? Şu an bu ürünü 500 TL'ye satan satıcılarda var. Acaba bu kötü yorumlar ürünün replika gibi bir şey olmasından mı kaynaklanıyor?
 
Bunu alabilirsiniz Dynego A30 Motosiklet Kask Kulaklık Intercom Işıklı Motorsiklet Interkom Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende buradan aldım yazdıklarınızı ben yaşamadım eğer olurda siz yaşarsanız değişim talep edin. Çünkü normalinde böyle bi sıkıntı yok arkadaşlarım da aynı ürünü kullanıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…