1000 TL kasa önerisi

• Konuyu başlatan PcHoca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 817

PcHoca

Decapat
Merhabalar herkese iyi günler dilerim. Yukarıdaki bütçede mümkünse RGB önü mesh hava akışı yüksek, kaliteli bir Mid Tower önerilerinizi bekliyorum. Önceliklerim;
1. Hava akışı iyi, yüksek CFM değerli fanlara sahip olması.
2. Mümkünse ARGB desteği olması, uzun süre kullanacağım. Biraz da iyi gözüksün 🤣
3. Bildiğiniz bilgiler temperli ve toz filtrelerinin tam olması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler sıkıntı şu bu ürünü uzun süredir Akakçe'de takipteyim 500₺ idi 3 ay önce fiyatı artan bir şeyi görünce üzülüyorum başka önerileriniz var mıdır? Yoksa bunun fiyatının inmesini bekleyeceğim gerekirse Kara Cuma'ya kadar 🤣

ARGB bence çok gerekli birşey değil 100r de kullandım daha önce onu 950 tl satıp itopyadan 499 tl bunu aldım. Şuan Media markt da 650 tl.Aradaki fiyat farkına değecek bir özellik değil ARGB

100 r ise 700 tl

Hocam 1000 TL'ye kadar demişsiniz bu kasa 850 TL civarlarında neden indirim bekliyorsunuz alın işte bütçenizi aşmıyor? Kara Cuma'ya 8 ay var ayrıca kasa gayet iyi.

Süre önemli değil uzun süredir takipteyim o kasayı en çok artan kasalardan biri.
ARGB bence çok gerekli bir şey değil 100R de kullandım daha önce onu 950 TL satıp İtopya'dan 499 TL bunu aldım. Şu an MediaMarkt'da 650 TL. Aradaki fiyat farkına değecek bir özellik değil ARGB.

100 r ise 700 TL.

Anladım başka öneriniz var mıdır?

Kasayı pek beğenemedim farklı bir öneriniz?

Kasayı pek beğenemedim farklı bir öneriniz?

Son düzenleme:

Dark maxima çok iyi geldi kullanan var mı? Sorunu olan veya bazı durumlarından şikayetçi olan?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı