1000 TL kasa ve PSU önerisi

RenderGamer

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon
  • İşlemci : Ryzen 5 2600X
  • Ekran Kartı : MSI Armor GTX 1060 6 GB OCV1
  • Anakart : MSI B450 Tomahawk ATX
  • RAM : 2x8 HyperX Predator 3000 MHz

Elimdeki parçalar bunlar dostlar. Kasa ve PSU için maksimum bütçe 1000 TL ayırabildim. Bu bileşenlere sanırım 600W PSU yetecektir. Kasa konusunda önerilerinize ihtiyacım var, kullananlar kendilerini belirtirse sevinirim.
Hava akışı en önemlisi bence. Fazla tozlanmayan, iç hacmi geniş, malzeme kalitesi iyi, üst kısımda ileride 240 mm sıvı soğutma destekleyebilen kasa önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak Nzxt S340 Elite, eğer bütçenizi 120 TL kadar çoğaltabilirseniz psu olarak da FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE öneririm.
  • İşlemci : Ryzen 5 2600X
  • Ekran Kartı : MSI Armor GTX 1060 6 GB OCV1
  • Anakart : MSI B450 Tomahawk ATX
  • RAM : 2x8 HyperX Predator 3000 MHz

Elimdeki parçalar bunlar dostlar. Kasa ve PSU için maksimum bütçe 1000 TL ayırabildim. Bu bileşenlere sanırım 600W PSU yetecektir. Kasa konusunda önerilerinize ihtiyacım var, kullananlar kendilerini belirtirse sevinirim.
Hava akışı en önemlisi bence. Fazla tozlanmayan, iç hacmi geniş, malzeme kalitesi iyi, üst kısımda ileride 240 mm sıvı soğutma destekleyebilen kasa önerilerine açığım.

Sistemin ederi ne kadar ? Maksimum 6 bin TL. Bir 1080 (TI) falan olsa anlayacağım ama gerek yok o kadar pahalı almaya. İlla herşeyi geleceğe yönelik almana gerek yok.
İsterse ekran kartını değişebilir sadece,düşük bütçeli bir kasa alıp daha sonra pişman olup tekrar bir kasa almasına gerek yok, geleceğe katkı yapıp 200-300tl fazla verip iyi bir kasa almak çok daha mantıklı olur ki zaten adam yazalı 3 hafta olmuş satın almıştır çoktan.

@Silinen üye yok dostum daha almasım kasayı msi mag bunker ı almaya zorluycam kendimi görüntüsü çok hoşuma gidiyo diceksiniz kasa görüntüye göre alınmaz kesinlikle haklısınız ama msi a güveniyorum araştırmama rağmen çok fazla yorum yok msi mag pylon ve msi mag bunker hakkında hepsi buradada ekstra indirim var şuan 755 tl msi mag pylon 3x temperli cam 3x rgb fan youtube da falanda baktım çok fazla sıcaklık değerlerini görebileceğim bi video bulamadım kasanın hava akışı hakkında
Maddi sıkıntılardan dolayı yavaş yavaş topluyorum tek eksik kasa ve psu fsp hydro 600w 400 tl fsp hyper 650w 500 tl aradaki 100 tl şuan bana fazla geliyo sanırım fap hydro 600 w alacağım
H500 ü beğenmiyorum önü kapalı ve yukarıda 120 mm fan yeri var üstte en az 240 olmasını tercih ediyorum
Şuanki kararsız kaldığım kasa listem

Phanteks p400s 597 ₺
Phanteks p350x 475 ₺
Msi Mag Bunker 705 ₺
Cooler Master MB511 516 ₺

Bunlar arasından hangisi sizce ?
@Oreki @Silinen üye @Pantheon @AcemiTeknocu

Son düzenleme:
@Silinen üye yok dostum daha almasım kasayı msi mag bunker ı almaya zorluycam kendimi görüntüsü çok hoşuma gidiyo diceksiniz kasa görüntüye göre alınmaz kesinlikle haklısınız ama msi a güveniyorum araştırmama rağmen çok fazla yorum yok msi mag pylon ve msi mag bunker hakkında hepsi buradada ekstra indirim var şuan 755 tl msi mag pylon 3x temperli cam 3x rgb fan youtube da falanda baktım çok fazla sıcaklık değerlerini görebileceğim bi video bulamadım kasanın hava akışı hakkında
Maddi sıkıntılardan dolayı yavaş yavaş topluyorum tek eksik kasa ve psu fsp hydro 600w 400 tl fsp hyper 650w 500 tl aradaki 100 tl şuan bana fazla geliyo sanırım fap hydro 600 w alacağım
H500 ü beğenmiyorum önü kapalı ve yukarıda 120 mm fan yeri var üstte en az 240 olmasını tercih ediyorum
Şuanki kararsız kaldığım kasa listem

Phanteks p400s 597 ₺
Phanteks p350x 475 ₺
Msi Mag Bunker 705 ₺
Cooler Master MB511 516 ₺

Bunlar arasından hangisi sizce ?
@Oreki @Silinen üye @Pantheon @AcemiTeknocu
Hepsi de iyi kasalar kendin karar vermelisin bence. Bu arada Msi Mag Bunker'e baktım 500TL olan mini-Atx dikkat et bu konuda, atx olanı satın al eğer anakartın m-atx değil ise.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı