H500 var artık S340 yerine. P350X, P400S modeline göre hava akışı olarak muhtemelen daha iyi. Yanına en kötü FSP Hydro 600 alacaksınız
@Oreki hocam öncelikle sizi kendi konumda görmek çok hoş size sormak istediklerim vardı. H500 h500i arasındaki farklar fan kontrolcüsü rgb vs detaylar sanırım sizce aradaki 200 lira farkı hak ediyor mu ? Birde üstte tek fan yeri mevcut h500 de, phanteks p400s de üstte 2 fan yeri mevcut ileride üste sıvı soğutma takmak için daha iyi bi geleceğe yönelik yatırım olmaz mı ?
Bütçeyi aşamıyorsanız sorun değil. FSP Hydro 600 alacaksınız.
fsp hydro 600w daha uygun bütçeme fsp de daha fazla mı ses çıkartır. Cooler master a göre ?
O kasada dahili 2 fan var olarak gözüküyor. Onun yerine bunu tercih etsek yanlış bir karar mı olur?
Dark N10 Mavi Led Fan USB 3.0 Fan Konrolcülü mATX/ATX Mid Tower Kasa
Bir konuda görmüştüm bu kasayı önermişti birisi.
Dark N10 un tasarımını beğenmiyorum vede malzeme kalitesi okadar iyi değil diye okudum. Genel tercihim phanteks veya nzxt
Dostum nanokatalog üzerinden corsair carbide 275r modelini aldım (akrilik cam modeli temperli cam değil ancak cooler master master box un pileksi camından daha kaliteli görünüyor) site üzerinde şuan 470 TL civarında kasanın fiyatı, hem kozmetik hem performans olarak beni çok çok tatmin etti.
Dostum Nanokatolog dan ekran kartımı aldım 32 gün bekledim anca gelmişti o yüzden geç gelme konusunda ilk elden haberdarım
Temperli cam modeli yokmuydu sitede yoksa sen mi tercih ettin akrilik versiyonunu benimde almayı çok düşündüğüm kasalardan biriydi ama sonra vazgeçtim.
Şuanda kullandığın için soruyorum hava akışı nasıl ve sıcaklık değerleri nasıl 275r da ve hangi sistem ile kullanıyorsun
Arkadaşıma corsair 270r almıştık anakartı monte etmek için kasanın içinden vidalar çıkmamıştı bir sürü bilgisayarcı gezdik vida aramıştık 275r da da çıkmaz belki diye içime sinmedi sonradan ama görünüşünü en sevdiğim kasa diyebilirim 275r için.
CoolerMaster 650W MWE Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
Hocam önerdiğinizin yerine bu işimi görmez mi fiyatı daha uygun 80+ sertifikalı yine
CoolerMaster 600W MasterWatt Lite Serisi 80+ Güç Kaynağı
600 w yeterli olmaz mı benim sistemime
Yoksa FSP Hydro 600W 80+ daha mı iyidir
Msi Mag Bunker Modeli hakkında ne düşünüyosunuz.
MSI MAG BUNKER 2x Temperli Cam ATX Gaming Bilgisayar Kasası