1000 TL klavye mouse önerisi

Bütçe
1000

Ramazan 42

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, klavye mouse seti arıyorum ve multimedya tuşları olmasını ve ışıklı olmasını istiyorum. Tavsiyeniz ne olur? Fazla bir şey beklemiyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1766654833809.png

Klavye 400 TL'ye geliyor GANKSENINLE koduyla ve multimedya için kısayollar ile ses tekerleği mevcut. Ama kargo ücreti ekler mi bilmiyorum. Hadi diyelim 500 olsun kargoyla, kalan 500 TL ile de yine sizi gayet idare edecek bir fare bulunabilir.

Kablolu bu fareyi de alabilirsiniz. Gayet yeterli ve kendi yazılımı falan da var. Bu ikili sizi uzun süre götürür ve ister rekabetçi ister hikayeli her oyunda rahat ettirir.

Hocam buna bir bakmanı öneriyorum.
Hocam bu setin performans ve ömrü maalesef hiç iç açıcı değil. 100 TL bütçede tercih etmek biraz parayı çöpe atmak gibi olur.

Eki Görüntüle 2628359

Klavye 400 TL'ye geliyor ganksenınle koduyla ve multimedya için kısayollar ile ses tekerleği mevcut. Ama kargo ücreti ekler mi bilmiyorum. Hadi diyelim 500 olsun kargoyla, kalan 500 TL ile de yine sizi gayet idare edecek bir fare bulunabilir.

Kablolu bu fareyi de alabilirsiniz. Gayet yeterli ve kendi yazılımı falan da var. Bu ikili sizi uzun süre götürür ve ister rekabetçi ister hikayeli her oyunda rahat ettirir.

Hocam bu setin performans ve ömrü maalesef hiç iç açıcı değil. 100 TL bütçede tercih etmek biraz parayı çöpe atmak gibi olur.

Hocam mouse iyiymiş.

Hocam mouse iyiymiş.

Klavye başka ne önerirsiniz?

Yani hocam dediğim gibi çok iyi bir şey olmasına gerek yok Rampage bile olsa yeterli.
Hocam size bu ilettiklerimle aynı fiyatlarda daha iyi performans veren ürünler bulmanız çok zor. Tabi bu fiyatlarda yarı yarıya özelliklerde Rampage vs markalı ürünler var ama bu resmen paranızı çöpe atmak demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı