Red Switch kullanmaktan bıktım. Bu yüzden farklı Switch'ler istiyorum.
Bilek desteği olursa güzel olur. RGB olmasını istiyorum.
Bir öneriniz var mıdır?
Olur hocam.Brown Switch önerebilirim yazı yazıyorsanız.
Pek benlik değil hocam.GameBooster G918 Fire Storm, gayet güzel incele istersen beyaz rengi muazzam..
Maksimum 1000TL hocam.Red Switch ama bu fiyat bandında alabileceğin en iyi klavyelerden birisi. Hazır 250 TL değerindeki Pudding keycaps'lerle geliyor.
Olur hocam.
Pek benlik değil hocam.
Maksimum 1000TL hocam.
Blackwidow V3 istiyorum ancak bilek desteği çok sorunlu ya :/O zaman Blackwidow V3 öneririm. Yeşil switch ile geliyor zaten.
![]()
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Blue switch çok rahatsız eder mi hocam? Valla tek korkum o abartı sesi. Yoksa direkt XPG Summoner alacağım...RGB'li, bilek destekli Cherry Brown Switch klavye bu bütçede yok bildiğim kadarıyla. Var ama RGB değil.
Blue Switch:
Green Switch:![]()
XPG Summoner Usb Kablolu Cherry MX Blue Switch RGB Gaming Türkçe Q Klavye Metal Fiyatları ve Özellikleri
XPG Summoner Usb Kablolu Cherry MX Blue Switch RGB Gaming Türkçe Q Klavye Metal en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Olur hocam.
Pek benlik değil hocam.
Maksimum 1000TL hocam.
Kullandığım klavyeyi satıp üzerine koyup alacağım hocam.Hocam şu an kullandığınız klavyede hotswap desteği varsa sadece swichtleri değiştirebilirsiniz.
Şu an kullandığınız klavye nedir?
Yoksa önerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.