1000 TL klavye önerisi

Ömer.simdi

Femtopat
Daha fazla  
Gerekebilecek bilgiler:
RDR 2, Forza Horizon 5, God of War, Valorant oynuyorum. Gerekli bir bilgi mi bilmiyorum fakat Razer DeathAdder V2 kullanıyorum. Kaliteli olacaksa Custom klavye de toplayabilirim. Klavyede çok yazı yazıyorum, o nedenle sadece oyun odaklı olsun istemiyorum. İkisinin dengeli olması en iyisi. Bütçemin üzerine en fazla 50 TL çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Blackwidow V3 önerebilirim İtopya'da zaman zaman 700-800 TL bandına iniyor. Bütçeyi zorlayabilirseniz bu ürüne bakarım derim. Ederinin çok altı bir fiyata satılıyor ve 250 TL değerindeki HyperX Pudding Keycaps ile geliyor.

Güzel gözüküyor. Bir sorum var. Bu klavye ve razer mouse'u senkronize bir şekilde RGB aydınlatmalarını kullanmamızın bir yolu var mı

Güzel gözüküyor. Bir sorum var. Bu klavye ve razer mouse'u senkronize bir şekilde RGB aydınlatmalarını kullanmamızın bir yolu var mı

Oyuncu ekipmalarından RGB aydınlatmanın senkronize olması için aynı marka olması lazım diye biliyorum. Sizin durumunuzda elinizdeki DeathAdder, Mamba T.E. modelinde olduğu gibi şerit bir aydınlatmaya sahip değil. Klavyede de tek renk kullanmadığınız sürece senkronize olmayacaktır yani aynı marka ürünler olsa bile.

Oyuncu ekipmalarından RGB aydınlatmanın senkronize olması için aynı marka olması lazım diye biliyorum. Sizin durumunuzda elinizdeki DeathAdder, Mamba T.E. modelinde olduğu gibi şerit bir aydınlatmaya sahip değil. Klavyede de tek renk kullanmadığınız sürece senkronize olmayacaktır yani aynı marka ürünler olsa bile.
Doğru haklısınız. Peki custom bir klavye toplayabilir miyim bu fiyata?

Custom klavyeler hakkında tek bilgim bizim ülkemizde pahalıya patladığı. Almak isteyeceğiniz çoğu parça zaten ülkemizde yok.

Yok fazla pahalı eğer istiyorsanız öneri yapabilirim.

Geek Özelleştirilmiş SK61 61 Anahtar Mekanik Klavye NKRO Gateron Optik Eksen Type-C Kablolu RGB Arka Işık Beyaz Kılıf Oyun Klavye sadece pembe rengi var. 150₺ kargo + vergisi var.

Geek Özelleştirilmiş SK64S Mekanik Klavye 64 Tuşlar NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu RGB Arka Işık PBT Keycaps Gateron Optik Anahtar Oyun Klavye yine sadece pembe rengi var. 173₺ hızlı kargo + vergisi var.

Yani açıkçası çok seçenek yok. İndirimlerden XPG Summoner red bulursanız kapın derim.

Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe böyle bir ürün daha var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı