1000 TL'nin altında mekanik red Switch güzel bir klavye arıyorum. (Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyin.)
Gözüme kestirdiğim birkaç klavye var bunlar iyi midir? DIERYA DK61se Logitech K835
1000 TL'nin altında mekanik red Switch güzel bir klavye arıyorum. (Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyin.)
Gözüme kestirdiğim birkaç klavye var bunlar iyi midir? DIERYA DK61se Logitech K835
En ucuz Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz STK61 Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ali Express'ten Türkiye'ye kargo var mı çünkü ürünün altında "bu ürün adresinize gönderilemiyor. Başka bir ürün veya adres seçin" yazıyor yorumlara bakıyorum alan türkler var nasıl alacağım ben bu klavyeyi.