1000 TL Klavye Önerisi

Dark Might

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Yukarıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Aslında DK61SE bakıyordum ama incelerken DK61E'ye denk geldim ilginç bir şekilde fiyatı DK61SE'ye çok yakın uygun normalde daha pahalı diye buna bakmamıştım bile. Başka satan bir yer görmedim burada da başka konfigürasyonu yok sadece Red Switch var o da memnun eder diye tahmin ediyorum. Halihazırda ASUS TUF A15'in klavyesini kullanıyorum alıştım da. Blue Switch zaten düşünmüyordum ama Brown, Red veya Yellow konusunda daha tam karar verememiştim. Bu fiyatlara hangisi alınır DK61SE ile Switch seçme opsiyonum var veya DK61E Red Switch? Uzun ömürlü müdür, CS:GO vb. oyunlar için kullanacağım memnun eder mi Red Switch veya hangi Switch daha memnun eder? Ve bilek desteği yok iki klavyede de, yüksek gibi duruyorlar kullanan veya bilen varsa rahatsız eder mi bu yükseklik?

O konuda da şu ürünü buldum eğer gerekli diyorsanız: https://www.hepsiburada.com/evocase-klavye-bilek-destegi-p-HBCV000003XV99

Alternatif olarak da daha uygun fiyatından dolayı cezbetti yukarıdaki ürün. Sizce DK61SE veya DK61E, yaklaşık 400 TL ekleyip almaya değer mi yoksa T60 da yeterli midir?

Ayrıca başka önerileri de açığım bu fiyat bandında olan.

@arasmaras, @Sworntech, @MithraT daha önceden bu klavyelerden DK61SE ile ilgili kullanan ve öneri yapan kişiler olarak gördüm yardımcı olursanız sevinirim.

Sıralama yaparsak DK61E>DK61SE>T60 diye gider. DK61SE o fiyata alınmaz yine T60 a da 500TL den fazla vermezdim. Bütçe yetiyorsa DK61E alın.

Xpg summoner (red switch) ve Redragon k552 ürünlerini denedim. Kendim membran bir klavyeden geçiş yaptığım için red switch beni hiç tatmin etmedi. Yeni satın aldığım Hp omen encoder (brown switch) yazmaya başladıktan sonra tam aradığım switch türü olduğunu fark ettim. Basış hissiyatı ve tokluk hissini gerçekten veriyor. Hepsiburada üzerinde 1100 TL şu anda bir şans vermeni öneririm.

DK61E kullanıyorum şu an çok memnunum. Apex M750 TKL klavyeden geçtim o da Steelseries QX2 (Gateron tarafından üretilme) Red'di ama aralarında çok ses farkı var ikisi de Red olmasına rağmen bir de PBT tuşlar çok fark ediyormuş. Steelseries'deki tuşlar ABS'di.

Sıralama yaparsak DK61E>DK61SE>T60 diye gider. DK61SE o fiyata alınmaz yine T60 a da 500TL den fazla vermezdim. Bütçe yetiyorsa DK61E alın.
Fiyatı DK61SE ile neredeyse aynıya denk geldiği için beni de Gateron'lu DK61E cezbediyor bir tek Red Switch'den emin olamadım. Daha önce Red veya herhangi switche sahip bir mekanik klavye kullanmadığım için karşılaştırma da yapamıyorum. Bunun hissiyatı bana böyle gelmişti o sebeple bunu alsam daha iyi olur gibisinden bir tek Blue'ya mesafeliyim. Ondan dolayı kafamda orta yol Brown gidilebilir veya Yellow denenebilir diyordum ama Red hakkında da kötü yazan pek yok tabii ki kişisel ama laptop klavyesinden geçişte nasıl olur onu da düşünüyorum.

Yukarıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Aslında DK61SE bakıyordum ama incelerken DK61E'ye denk geldim ilginç bir şekilde fiyatı DK61SE'ye çok yakın uygun normalde daha pahalı diye buna bakmamıştım bile. Başka satan bir yer görmedim burada da başka konfigürasyonu yok sadece Red Switch var o da memnun eder diye tahmin ediyorum. Halihazırda ASUS TUF A15'in klavyesini kullanıyorum alıştım da. Blue Switch zaten düşünmüyordum ama Brown, Red veya Yellow konusunda daha tam karar verememiştim. Bu fiyatlara hangisi alınır DK61SE ile Switch seçme opsiyonum var veya DK61E Red Switch? Uzun ömürlü müdür, CS:GO vb. oyunlar için kullanacağım memnun eder mi Red Switch veya hangi Switch daha memnun eder? Ve bilek desteği yok iki klavyede de, yüksek gibi duruyorlar kullanan veya bilen varsa rahatsız eder mi bu yükseklik?

O konuda da şu ürünü buldum eğer gerekli diyorsanız: https://www.hepsiburada.com/evocase-klavye-bilek-destegi-p-HBCV000003XV99

Alternatif olarak da daha uygun fiyatından dolayı cezbetti yukarıdaki ürün. Sizce DK61SE veya DK61E, yaklaşık 400 TL ekleyip almaya değer mi yoksa T60 da yeterli midir?

Ayrıca başka önerileri de açığım bu fiyat bandında olan.

@arasmaras, @Sworntech, @MithraT daha önceden bu klavyelerden DK61SE ile ilgili kullanan ve öneri yapan kişiler olarak gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
dierya dk61e kullanıyorum red switch çok memnunum yazılımı vs. de sorunsuz güzel yani

dierya dk61e kullanıyorum red switch çok memnunum yazılımı vs. de sorunsuz güzel yani
Ben de 15 Eylül'de sipariş ettim yabancı forumlara da baktıktan sonra DK61E'de karar kıldım. Bakalım 27 Eylül'de gelecek diyor memnun eder diye düşünüyorum klavye de red switch de. Uygulamasına genel olarak gerek yok, işlevsiz demişler her yerde. İşimin düşeceğini sanmıyorum ama siz yazınca merak ettim kullandığınız durumlar oldu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı