1000 TL klavye önerisi

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda PC toplayacağım klavye konusunda kararsız kaldım bu yüzden önerilere açığım bütçe en fazla 1000 TL'dir kırmızı Switch tercihimdir lakin öneriniz olarak başka Switch ve türler varsa belirtebilirsiniz. Çok bilgim olmadığı için kırmızı Switch'den ötesini söyleyemiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. İyi günler dostlar :)

%60 klavye kullanırım diyorsan Dierya DK61E öneririm.

Düzeltme: Özür dilerim. Dierya DK61E'ye zam gelmiş maalesef 1300 liraya çıkmış. Şimdi baktığımda gördüm.

%60 klavye kullanırım diyorsan Dierya DK61e öneririm.

Düzeltme: Özür dilerim. Dierya DK61E'ye zam gelmiş maalesef 1300 liraya çıkmış. Şimdi baktığımda gördüm.

Önemli değil dostum dediğin klavyeyi daha önce bakmıştım güzel öneri küçük fiyat farkları çok sorun değil önerin için teşekkürler :)

Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda PC toplayacağım klavye konusunda kararsız kaldım bu yüzden önerilere açığım bütçe en fazla 1000 TL'dir kırmızı Switch tercihimdir lakin öneriniz olarak başka Switch ve türler varsa belirtebilirsiniz. Çok bilgim olmadığı için kırmızı Switch'den ötesini söyleyemiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. İyi günler dostlar :)

Lenovo Lecoo GK304 Red Switch RGB Mekanik Türkçe Q Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

Bugün Gaming gecesinde 599TL'di, 50 stoklu 20 dakika bitti, şimdi tekrar 50 stok açmışlar. Yorumlar ve inceleme videoları yok ama fiyat dikkate alındığında değerlendirilebilir.

Son düzenleme:
Alacağınız ilk klavyeyse Switch markası önemlidir. Ben ilk mekanik klavyemi Outemu Switch almıştım 1 hafta olmadan 3-4 çeşit klavye değiştirmiştim. Cherry Mx Switchten şaşmayın bence.

200 TL daha verme durumunuz varsa bu klavyenin Red ve Brown olarak iki farklı modeli var. Bunu önerebilirim. Switch markası olarak sizi üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı