1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000

y.emre58

Zeptopat
Daha fazla  
Selam dostlar, 1000 TL bütçem var laptopum için Valorant, CS:GO ve birkaç simülasyon oyunu için küçük kolay taşımalık bir klavye aramaktayım numpet tuşları olmasa da olur fazla sesli olmayan. Benim için önerileriniz ne olur teşekkür ederim.

Hocam bu markayı ve bu siteyi çok fazla görmekteyim bir bilgim yok acaba güvenilir mi bu klavyeyi kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bana daha önce bu markanın dareu EK75 önerildi arasındaki fark nedir?

Şu an almayın derim 1000 TL dandikler var ama biraz daha çıkabilirseniz bu klavye super olur
Logitech G213

şuan almayın derim 1000 tl dandikler var ama biraz daha çıkabilirseniz bu kalvye super olur
Gayet de dandik olmayanlar var. Örnek Ak871GTR ve Gk61.
Hocam bu markayı ve bu siteyi çok fazla görmekteyim bir bilgim yok acaba güvenilir mi bu klavyeyi kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bana daha önce bu markanın dareu EK75 önerildi arasındaki fark nedir?
Site ürünü gönderme konusunda güvenilir ancak garanti yokmuş gibi düşünün. Ek75 de alınır hot-swap değil diye biliyorum ben olsam daha küçük olduğu için Ek871GTR alırdım.

Açıkçası markasız gibi geldi switchleri. Büyük ihtimalle iyi değil siteyi de ilk defa duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası markasız gibi geldi switchleri. Büyük ihtimalle iyi değil siteyi de ilk defa duyuyorum.
Ne demek iyi değil Dareu'nun kendi switchleri olan Dream switch var bilmediğiniz şeyler hakkında atıp tutmayın.
Şu an almayın derim 1000 TL dandikler var ama biraz daha çıkabilirseniz bu klavye super olur
Logitech G213
Hocam siz öneri yapmayın bence konu sahibi yanında taşımalık istemiş siz neredeyse çantaya bile sığmayacak bir klavye önermişsiniz.
@Stormweaver buyurun hocam dediklerimde neyi beğenmediniz?

Şu an almayın derim 1000 TL dandikler var ama biraz daha çıkabilirseniz bu klavye super olur.
Logitech G213.

Hocam biraz daha küçük bir model arıyorum ama tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Peki her.

Hocam siz kullandınız mı peki bağlanma da kullanımda sorun yaşar mıyım Türkçe karakter yok galiba pek bilgim yok klavye hakkında o yüzden biraz sizi rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…