1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000

Eness007

Hectopat
Daha fazla  
Standart boy (%100) mekanik blue switch klavye almak istiyorum, biraz aciliyeti var. Bütçeyi aşmazsa sevinirim, hediye olacak. Alacağım kişi ıt uzmanı, oyuncu değil:D

@Yuiis burayla da ilgilenebilir misiniz hocam :D

Zor ama deneriz🙂

Hocam maalesef en ucuz bunu bulabildim. Kötü yanı ışıksız olması. İyi yanı kablosuz özelliği de var. Valla daha ucuza düzgün bişe göremedim. Biraz daha arayacam ama olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
Zor ama deneriz🙂

Hocam maalesef en ucuz bunu bulabildim. Kötü yanı ışıksız olması. İyi yanı kablosuz özelliği de var. Valla daha ucuza düzgün bişe göremedim. Biraz daha arayacam ama olduğunu sanmıyorum.

Öncelikle teşekkür ederim, ışıksız olması önemli değil, dediğim gibi adam zaten iş için kullanır. Bu da güzel ama illa yabancı satış marka olmasına gerek de yok. Düzgün olsun yeter

Öncelikle teşekkür ederim, ışıksız olması önemli değil, dediğim gibi adam zaten iş için kullanır. Bu da güzel ama illa yabancı satış marka olmasına gerek de yok. Düzgün olsun yeter
Hocam yabancı olduğundan değil. Mümkün olduğunca hot swap klavye önermeye çalışıyorum. Ben hot swapsız klavye kullanmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Switchlerden biri bozuldu diyelim, çok zor duruma düşüyorsun hot swap yoksa.

Anladım hocam, düşünceniz güzel ancak yine de çok sorun olacağını sanmıyorum. Bozulsa bile o kişiyi etkilemeyebilir zaten şirketlerden tonla klavye veriyorlar.

Anladım hocam, düşünceniz güzel ancak yine de çok sorun olacağını sanmıyorum. Bozulsa bile o kişiyi etkilemeyebilir zaten şirketlerden tonla klavye veriyorlar.
Hocam o zaman keyfinize göre bir tanesini alıp geçin. Ben yinede bulduğum bir tanesini ekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı