Öncelikle teşekkür ederim, ışıksız olması önemli değil, dediğim gibi adam zaten iş için kullanır. Bu da güzel ama illa yabancı satış marka olmasına gerek de yok. Düzgün olsun yeterZor ama deneriz
Hocam maalesef en ucuz bunu bulabildim. Kötü yanı ışıksız olması. İyi yanı kablosuz özelliği de var. Valla daha ucuza düzgün bişe göremedim. Biraz daha arayacam ama olduğunu sanmıyorum.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam yabancı olduğundan değil. Mümkün olduğunca hot swap klavye önermeye çalışıyorum. Ben hot swapsız klavye kullanmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Switchlerden biri bozuldu diyelim, çok zor duruma düşüyorsun hot swap yoksa.Öncelikle teşekkür ederim, ışıksız olması önemli değil, dediğim gibi adam zaten iş için kullanır. Bu da güzel ama illa yabancı satış marka olmasına gerek de yok. Düzgün olsun yeter
Hocam o zaman keyfinize göre bir tanesini alıp geçin. Ben yinede bulduğum bir tanesini ekleyeyim.Anladım hocam, düşünceniz güzel ancak yine de çok sorun olacağını sanmıyorum. Bozulsa bile o kişiyi etkilemeyebilir zaten şirketlerden tonla klavye veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.