S samuel14 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #11 Teknolojik112 dedi: Maalesef zaten tükenmiş hocam ben girince. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tekrar stoklarda.
Teknolojik112 dedi: Maalesef zaten tükenmiş hocam ben girince. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tekrar stoklarda.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #12 samuel14 dedi: Tekrar stoklarda. Genişletmek için tıkla... 2 saat geçmeden stoklar yine tükenmiş. Üstelik temu'dan bildirim bile gelmedi. Anlamıyorum millet pusuda yatıyor galiba.
samuel14 dedi: Tekrar stoklarda. Genişletmek için tıkla... 2 saat geçmeden stoklar yine tükenmiş. Üstelik temu'dan bildirim bile gelmedi. Anlamıyorum millet pusuda yatıyor galiba.
S samuel14 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #13 Teknolojik112 dedi: 2 saat geçmeden stoklar yine tükenmiş. Üstelik Temu'dan bildirim bile gelmedi. Anlamıyorum millet pusuda yatıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Her boş bulduğun zaman bakacaksın anca öyle bulursun.
Teknolojik112 dedi: 2 saat geçmeden stoklar yine tükenmiş. Üstelik Temu'dan bildirim bile gelmedi. Anlamıyorum millet pusuda yatıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Her boş bulduğun zaman bakacaksın anca öyle bulursun.