Selam herkese, klavye ve mouse önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1000 TL. Sadece RDR2, Uncharted, AC Valhalla, spidarman vb. oyunlar oynuyorum. Mekanik olması şart değil.
MSI olursa güzel olur, teşekkürler.
En ucuz MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 883,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Space tuşunda hafif bir çınlama benzeri ses var. Onun dışında gayet güzel klavye.
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz önemli düzgün verim almanız için. Elinize oturmayan mouse'la rahat edemezsiniz. Bu yüzden birden fazla mouse linkledim.
En ucuz MSI Clutch GM41 LightWeight RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM41 LightWeight RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 695,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!