1000 TL kodlama için laptop önerisi

Hocam ikinci elden ne yazık ki korkuyorum.

Hocam ikinci elden ne yazık ki korkuyorum.

Bu kartlar ile bir araştırma yapacağım hocam sağ olun bu öneri için.

Aga şöyle deyim sana bu fiyata hadi 1200 TL'ye masaüstü toplanır bir şekilde ileride upgrada yapılcak şekilde. Ama konu laptop olunca upgrade işi kısıtlanıyor.

Böyle Celeron laptop almaktansa Raspberry Pi 4 gibi bir ürün almak daha mantıklı olur.

Peki A101 gibi marketlere gelecek ürünleri tercih edebilir miyim?

Olabilir'de benim size şahsi önerim birazdaha para biriktirin 2500 TL falan olunca yeniden açın böyle bir konuyu o zaman yarı yolda bırakmayacak laptoplar tavsiye edilebilir. Ya da 2.elden 1200'e laptopları araştırın satıcılarla irtibat kurun aklınıza en çok yatan satıcı ile alış verişi gercekleştirin. 2.el sanıldığı kadar korkulması gereken bir şey değil. Tabii ki dikkatli olunması gereken bir pazar.

2.el biraz eski sayılabilecek Celeron, Pentium ya da Atom işlemcili notebooklar bulabilirsin ve hafif bir işletim sistemi ile seni bir süre götürebilir.

Arkadaşlar Python ile bir proje yapıyorum fakat dinlenirken de projeye devam etmek istiyorum bunun için maksimum 1000-1200 TL veya altı TL laptop arıyorum önerileriniz nelerdir? İyi geceler.

Raspberry Pi 2 modellerine bakabilirsiniz ama onda da bütçeyi arttırmanız gerekebilir.

Hocam bu alet tasarımcılar için.
Raspberry Pi 2 veya 3 modellerine göz atın aktif olarak kullanmaktayım herhangi bir sıkıntısı yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…