1000 TL Kulaklık+Klavye+Mousepad Önerisi

Claymore Core
G430
Qck Edge XL

Toplam 1.062 lira. Kulaklık biraz eski ama çok iyi kulaklıktır. Klavyede numerik tuş takımı yok istersen 100 lira daha verip aynı modelin tuş takımlısını alabilirsin.

O kadar para verip bilek desteksiz klavye almak hiç mantıklı değil.Kulaklık sn-rw1 öneririm. Klavye olarak Razer blackwidow mouse pad en fazla 100 tl tutar taş çatlasa. 170 tl verilmez.

O kadar para verip bilek desteksiz klavye almak hiç mantıklı değil.Kulaklık sn-rw1 öneririm. Klavye olarak Razer blackwidow mouse pad en fazla 100 tl tutar taş çatlasa. 170 tl verilmez.
Parayla bilek desteğinin ne ilgisi var Ben mesela bilek desteğini sevmediğim için G810 aldım.
G810'u 2 yıldır kullanıyorum, fiyatı baya düştü. Tavsiye ederim. Logitech yazılım konusunda da başarılı, Klavyenin aydınlatması çok iyi. Klavye sesini sevmiyorsanız Romer-g anahtarlar oyun ve sessizlik için gayet iyi.

Bana kalırsa G203 gibi bir klavye ve ucuz bir mousepad alın. Bütçenin büyük kısmını kulaklığa yatırın.

Beklemeyi göze alırsanız bunu tavsiye ederim. Piyasa fiyatı 1000 TL üzeri.

Son düzenleme:
1000 lira bütçeye snopy rampage mı öneriyorsunuz? Kesinlikle hiç mantıklı değil.

1-Romer-G switchler tercih etmeyin mekanik hissiyatından uzak ve dayanıklı değil.

2-Logitech G430 önermem ve Nanokatalog'tan ürün alırken bir aya kadar bekleyebilirsiniz.

3- FPS türü oyunlar oynuyorsunuz sanırım o yüzden atlama noktası olmayan switchler (Red, Speed) alınmalı.

Ses kartınız iyi ise kulaklık olarak Cooler Master MH751 ve klavye olarak Corsair K68 RED.

Ses kartım kötü bana ses kartlı bir şey lazım derseniz kulaklık olarak Corsair HS60 klavye olarak Asus ROG Claymore Core veya Corsair K68 RGB alınabilir.

Ürün linkleri model isimlerinin üzerinde ve kalan parayla mousepad alınabilir.

Dayanıklı değil mi? 70 milyon tuş ömrü var. Cherry MX 'lerden ortalama %40 daha fazla. Hissiyatı da gayet iyi, daktilo gibi ses de çıkarmıyor. Ses için klavye alanlara hitap eden bir klavyeler değiller.

70 milyon tuş ömrü var.
Bunun diyecek birinin geleceğini biliyordum Romer-G switchler o kadar dayanıklı değili o yüzden Cherry MX kadar ses getiremedi belki sizin kırılmamıştır ama yaşayanlar az değil.

Hissiyat olarak membran klavyeninin düşük aktivasyon noktası var gibi hissettiriyor özellikle red switch ile karşılaştırınca zaten hissiyat daktilo sesi değildir farklı mekanik klavyeler kullandıysanız anlarsınız.

Fps oyunları oynuyorsanız evet red switch alınmalı ama şunu bilin ki erken kavrıyor. Warlock kullanıcısıyım dün akşam aldım. Alışmam lazım erken kavramasına.

Neye dayanarak dayanıklı değil? Ses getirmedi derken neye dayanarak getirmedi? Logitech sadece kendisi için kullanıyor bunları başka kullanan marka yok, fiyatları bu yıla kadar mx'e göre oldukça yüksekti.
Farklı Klavyeler de kullandım kesinlikle Romer-G çok daha kaliteli bir his bırakıyor. Bence siz Romer-G kullanmadınız.

Gerçi bu kişisel bir şey kullanıp da beğenmeyebilirsiniz ama dayanıksız demek için elinizde hiçbir kaynak yok. Aksine bu anahtarlar rakiplerinden daha dayanıklı, tamamen oyun odaklı geliştirildiler.

Forumda konu ile ilgili sadece 1 kişi konu açmış, bunu dünya geneline yaymak ne kadar mantıklı? Onun da sorununu servis hemen çözmüş zaten, servise teşekkür etmiş.
Logitech servis konusunda tartışmasız en iyi markalardan birisi. Cooler Master'ı da beğeniyorum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…