Parayla bilek desteğinin ne ilgisi varO kadar para verip bilek desteksiz klavye almak hiç mantıklı değil.Kulaklık sn-rw1 öneririm. Klavye olarak Razer blackwidow mouse pad en fazla 100 tl tutar taş çatlasa. 170 tl verilmez.
1000 lira bütçeye snopy rampage mı öneriyorsunuz? Kesinlikle hiç mantıklı değil.O kadar para verip bilek desteksiz klavye almak hiç mantıklı değil.Kulaklık sn-rw1 öneririm. Klavye olarak Razer blackwidow mouse pad en fazla 100 tl tutar taş çatlasa. 170 tl verilmez.
1-Romer-G switchler tercih etmeyin mekanik hissiyatından uzak ve dayanıklı değil.
2-Logitech G430 önermem ve Nanokatalog'tan ürün alırken bir aya kadar bekleyebilirsiniz.
3- FPS türü oyunlar oynuyorsunuz sanırım o yüzden atlama noktası olmayan switchler (Red, Speed) alınmalı.
Ses kartınız iyi ise kulaklık olarak Cooler Master MH751 ve klavye olarak Corsair K68 RED.
Ses kartım kötü bana ses kartlı bir şey lazım derseniz kulaklık olarak Corsair HS60 klavye olarak Asus ROG Claymore Core veya Corsair K68 RGB alınabilir.
Ürün linkleri model isimlerinin üzerinde ve kalan parayla mousepad alınabilir.
Bunun diyecek birinin geleceğini biliyordum Romer-G switchler o kadar dayanıklı değili o yüzden Cherry MX kadar ses getiremedi belki sizin kırılmamıştır ama yaşayanlar az değil.70 milyon tuş ömrü var.
Neye dayanarak dayanıklı değil? Ses getirmedi derken neye dayanarak getirmedi? Logitech sadece kendisi için kullanıyor bunları başka kullanan marka yok, fiyatları bu yıla kadar mx'e göre oldukça yüksekti.Bunun diyecek birinin geleceğini biliyordum Romer-G switchler o kadar dayanıklı değili o yüzden Cherry MX kadar ses getiremedi belki sizin kırılmamıştır ama yaşayanlar az değil.
Hissiyat olarak membran klavyeninin düşük aktivasyon noktası var gibi hissettiriyor özellikle red switch ile karşılaştırınca zaten hissiyat daktilo sesi değildir farklı mekanik klavyeler kullandıysanız anlarsınız.