1000 TL Kulaklık ve Klavye Tavsiyesi

Önce 7.1 bir kulaklık beğen seç. Seçtiğin kulaklıkta jack girişleri varsa şunu alabilirsin.
Zaten 7.1 kulaklık alırsa ses kartına ihtiyaç duymayacak. Eğer harici bir ses kartı kullanırsa da aldığı kulaklığın 7.1 özelliğinin bir anlamı kalmayacak bu nasıl bir öneri anlamış değilim :)

Kulaklıklar da 7.1 özelliği USB sayesinde gerçekleşiyor. Harici bir ses kartı ile 7.1 sanal surround gerçekleştiriliyor. Ne kadar başarılı başarısız tartışma ayrı hiç tartışmaya da gerek yok. Eğer ses kartı almayı düşünüyorsan 7.1 kulaklık alman tamamen mantıksız çünkü onlarda harici USB ses kartı oluyor. Standart bir PC kullanıcısına ses kartı gerekmiyor genelde ses kartlı bir model alıp geçiyorlar. Yok ben standart olmasını istemiyorum üst seviye ses kalitesi istiyorum diyorsan da ses kartı + Stereo bir kulaklık almalısın. Ama okuduğum kadarıyla ses kartı senin için gereksiz masraf olur. Sadece kulaklık alsan sana yeterli, ister Stereo al istersen 7.1 al tercih senin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı