1000 TL LoL ve CS:GO İçin Sistem

Önerdiğiniz Sistem LoL ve CS:GO'yu Hangi Ayarlarda Oynatır?

• Çok Düşük

Oy: 0 0,0%
  • Düşük

Oy: 4 40,0%
  • Orta

Oy: 5 50,0%
  • Yüksek

Oy: 2 20,0%
  • En Yüksek

Oy: 1 10,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

nosqLTR

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi sadece LoL ve CS:GO için bir sistem toplamak istiyorum. Şu anda bu başlığı açtığım ve sizlerden yeni bir sistem için yardım istediğim PC, Lol ve CS:GO'da en düşük ayarlarda ve çözünürlükte bana 40-50 FPS veriyor. İsteğim ise bu oyunları güzel ayarlarda, güzel FPS değerleri ile oynamak.
Ayırdığım bütçe 1.000 TL civarında. Fiyat ne kadar az olursa benim için o kadar iyi olur. Monitör şart değil. Ama uygun fiyatlı bir monitörde önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

maxresdefault.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'yu yüksek ayarlarda 1080p'de 70-80 FPS rahatça oynarsın. APU almanı öneririm bu bütçeye. Kasanı ve PSU'nu yine aynı şekilde kullanabilirsin. XMP RAM olduğu için de 2400 MHz hızda kullanıp tam performans alabileceksin. Ama ben her türlü bu bütçeye 2.el öneririm.

152.jpg

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi sadece LoL ve CS:GO için bir sistem toplamak istiyorum. Şu anda bu başlığı açtığım ve sizlerden yeni bir sistem için yardım istediğim PC, Lol ve CS:GO'da en düşük ayarlarda ve çözünürlükte bana 40-50 FPS veriyor. İsteğim ise bu oyunları güzel ayarlarda, güzel FPS değerleri ile oynamak.
Ayırdığım bütçe 1.000 TL civarında. Fiyat ne kadar az olursa benim için o kadar iyi olur. Monitör şart değil. Ama uygun fiyatlı bir monitörde önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Eki Görüntüle 208557
2. El parçalara mutlaka bak derim. Daha ucuza daha iyisini toplarsın.

Peki 2. el için önerebileceğiniz bir site varmı? MasterofTechnology PSU ve KASA önerir misin? Mevcut sistemi tamamıyla satmayı düşünüyorum.
Sahibinden.com yada Technopat İkinci El Alım Satım İlanları 'na bakabilir ve bu konunun aynısını (ALICI olarak 1000 TL ye CS:GO ve LOL'ü 1080p oynatabilecek sistem) diye açabilirsin. Konuya beni de etiketlersin bende sık sık takip eder tekrar yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı