KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.125 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 2 Kasım 2020 #11 Adem Ali Karakavak dedi: Güzel öneri eğer bir sorunu yoksa alırım. Onun dışında harddisk olarak bir öneriniz var mı? Farklı marka HDD'lerin olması sorun çıkarmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... HDD olarak kesinlikle Seagate Barracuda. WD asla düşünmeyin 2 senede bitiriyor kendini. Yani benim kullandıklarım öyleydi.
Adem Ali Karakavak dedi: Güzel öneri eğer bir sorunu yoksa alırım. Onun dışında harddisk olarak bir öneriniz var mı? Farklı marka HDD'lerin olması sorun çıkarmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... HDD olarak kesinlikle Seagate Barracuda. WD asla düşünmeyin 2 senede bitiriyor kendini. Yani benim kullandıklarım öyleydi.
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #12 KojiroHyuga04 dedi: HDD olarak kesinlikle Seagate Barracuda. WD asla düşünmeyin 2 senede bitiriyor kendini. Yani benim kullandıklarım öyleydi. Genişletmek için tıkla... Alındı, teşekkür ederim öneri sunan herkese
KojiroHyuga04 dedi: HDD olarak kesinlikle Seagate Barracuda. WD asla düşünmeyin 2 senede bitiriyor kendini. Yani benim kullandıklarım öyleydi. Genişletmek için tıkla... Alındı, teşekkür ederim öneri sunan herkese