AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 21 Mart 2020 #1 İkisine Total'de 1000 TL ayıracağım. Klavye daha öncelikli. Fareyi de kablosuz düşünüyorum. Oyun için en iyisi mekanik oluyormuş sanırım. MMORPG oyuncusuyum.
İkisine Total'de 1000 TL ayıracağım. Klavye daha öncelikli. Fareyi de kablosuz düşünüyorum. Oyun için en iyisi mekanik oluyormuş sanırım. MMORPG oyuncusuyum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Mart 2020 #2 Mouse olarak Corsair Darkcore modeline bakabilirsiniz. Fazla tuşlu olduğu için bu modeli seçtim. Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Klavye olarak Cooler Master CK350 modeline bakabilirsiniz.
Mouse olarak Corsair Darkcore modeline bakabilirsiniz. Fazla tuşlu olduğu için bu modeli seçtim. Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Klavye olarak Cooler Master CK350 modeline bakabilirsiniz.