1000 TL mekanik RGB TKL veya 60 klavye önerisi

Piuw

Decapat
Daha fazla  
Maksimum 1000 TL bütçem var. TKL veya 60 klavye almak istiyorum, ne onerirsiniz? Swich fark etmez. Tek renk olabilen bir model olursa cok iyi olur. Rampage atom veya ardor dusunuyorum. Su an Redragon K552 kullanıyorum fakat Rainbow oldugundan renklerini sevmiyorum, tek renk olan bir klavyeye gecmek istiyorum.

Maksimum 1000 TL bütçem var. TKL veya 60 klavye almak istiyorum, ne onerirsiniz? Swich fark etmez. Tek renk olabilen bir model olursa cok iyi olur. Rampage atom veya ardor dusunuyorum. Su an Redragon K552 kullanıyorum fakat Rainbow oldugundan renklerini sevmiyorum, tek renk olan bir klavyeye gecmek istiyorum.

Rampage atom önermiyorum. Düz zeminde dengeli durmuyor. Kenara attım bu sebeple. Geçen hafta linkteki ürünü aldım bunu öneririm yeterince yeriniz varsa.

Sorunu hakkında bilginiz var mı? Ona göre iadeye göndereceğim iade süresi dolmadan. Başıma bela almayayım sonra.
Daha 1 yıl olmadan algılamama sorunu başladı. Hala devam ediyor da idare etmeye çalışıyorum. Klavyenin 2020 sonlarında fullsize halini almıştım. Tuşların bazılarının ledleri söndü. Nedenini anlamadım ama "B,1,3,0,Ğ" ve birkaç tuşun daha ledleri hiç yanmıyor. Sadece yanındaki tuşların ışığı biraz vuruyor. Çok kullanılan W,A,S,D gibi tuşlarsa yanmaya devam ediyor. Asla önermem, zamanında ne kafayla aldım bilmiyorum. İade etmenizde fayda var.

Daha 1 yıl olmadan algılamama sorunu başladı. Hala devam ediyor da idare etmeye çalışıyorum. Tuşların bazılarının LED'leri söndü. Nedenini anlamadım ama "B, 1, 3, 0, Ğ" ve birkaç tuşun daha LED'leri hiç yanmıyor. Sadece yanındaki tuşların ışığı biraz vuruyor. Çok kullanılan W, A, S, D gibi tuşlarsa yanmaya devam ediyor. Asla önermem, zamanında ne kafayla aldım bilmiyorum. İade etmenizde fayda var.

Sanırım bağlantı şeritleri bayağı kalitesiz. İade talebi açıp yarın göndereyim. Hissiyat olarak da iyi iş görüyordu ama başa bela almamak için göndereceğim artık. Bayağı da olumlu yorum basılmıştı. Olumsuz yorumları çok az olduğu için sipariş vermiştim. Sanırım uzun kullanım senaryosu yaşamış yorumcu yok.

Maddi olarak şu an buna müsait degılım. Baska onerebılecegınız model var mı?

Swichlerının cok cabuk bozuldugunu duydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı