1000 TL Mikrofon tavsiyesi

SuleymanCakir

Hectopat
Merhaba arkadaşlar canlı yayın yapıyorum. Harici bir mikrofona ihtiyacım var. Bütçem 1.000 TL ben 2 ürün buldum fakat HyperX quadcast almaya gerek var mı? Daha doğrusu fiyat performans iyi olan bir mikrofon istiyorum. Her zaman en pahalısı en iyisimi demektir? Benim bulduğum mikrofonlar ile HyperX quadcast arasında 600 TL fiyat farkı var bu farkı verip HyperX alınır mı? Fiyat farkına değecek bir performans farkı mevcut mu?

1. Blue Snowball İce
  2. Thronmax Mdrıll One

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda incelemesi mevcut. Uzun kullanım ve profesyönellik istiyorsanız Hyperx Quadcest almanız daha iyi olacaktır.

Edit: Karşılaştırma videoları:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba arkadaşlar canlı yayın yapıyorum. Harici bir mikrofona ihtiyacım var. Bütçem 1.000 TL ben 2 ürün buldum fakat HyperX quadcast almaya gerek var mı? Daha doğrusu fiyat performans iyi olan bir mikrofon istiyorum. Her zaman en pahalısı en iyisimi demektir? Benim bulduğum mikrofonlar ile HyperX quadcast arasında 600 TL fiyat farkı var bu farkı verip HyperX alınır mı? Fiyat farkına değecek bir performans farkı mevcut mu?

1. Blue Snowball İce
  2. Thronmax Mdrıll One

Rode NT USB kesinlikle.

Hocam o kadar bütceniz varsa mikrofonun yanına bir Mixer almanız çok daha iyi olur bence.

1.000 TL condenser mikrofon mikser seti var mı? Ayrıca tek olarak 1.000 TL satılan HyperX quadcast varken böyle bir set alınır mı? Bu 2 üründen hangisi daha başarılıdır?

Bu videoda incelemesi mevcut. Uzun kullanım ve profesyönellik istiyorsanız HyperX quadcest almanız daha iyi olacaktır.

Edit: Karşılaştırma videoları:

Aslında farkındayım ama 1.000 TL bir mikrofona vermek mantıklımı diye düşünüyorum. Ayrıca thronmax mdrıll One kafamı çok karıştırıyor. Bazı videolar izledim 600 TL fiyat farkını kapatacak bir ses farklı olmadığını düşünüyorum. Thronmax mdrıll One hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rode NT USB kesinlikle.

Rode NT USB gereksiz pahalı bir ürün ve okadar bütçem yok maalesef.

1.000 TL condenser mikrofon mikser seti var mı? Ayrıca tek olarak 1.000 TL satılan HyperX quadcast varken böyle bir set alınır mı? Bu 2 üründen hangisi daha başarılıdır?

Aslında farkındayım ama 1.000 TL bir mikrofona vermek mantıklımı diye düşünüyorum. Ayrıca thronmax mdrıll One kafamı çok karıştırıyor. Bazı videolar izledim 600 TL fiyat farkını kapatacak bir ses farklı olmadığını düşünüyorum. Thronmax mdrıll One hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rode NT USB gereksiz pahalı bir ürün ve okadar bütçem yok maalesef.

Thronmax mdrıll One ilk defa sizden duyuyorum. Bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı