Schwindlerch Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 435 Çözümler 2 5 Mart 2023 #1 İş için kullanılacak kablolu kablosuz fark etmez ancak mikrofonun iyi olması şart. Gaming kulaklıklar gibi büyük aramıyorum. Yardımcı olur musunuz?
İş için kullanılacak kablolu kablosuz fark etmez ancak mikrofonun iyi olması şart. Gaming kulaklıklar gibi büyük aramıyorum. Yardımcı olur musunuz?
snbaye0 Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Rampage SN-RW77 Prestige 7.1 Surround Gizli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Şahsen kendim kullanıyorum ve çok memnunum.Aradığınız kriterlere uyarmı bilmem ben birkaç sene önce 180 tlye almıştım şimdi paya zamlanmış ama değer bence.Mikrofonu özellikle ve ses vermesi mükemmel.Tavsiye ederim.
Rampage SN-RW77 Prestige 7.1 Surround Gizli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Şahsen kendim kullanıyorum ve çok memnunum.Aradığınız kriterlere uyarmı bilmem ben birkaç sene önce 180 tlye almıştım şimdi paya zamlanmış ama değer bence.Mikrofonu özellikle ve ses vermesi mükemmel.Tavsiye ederim.