K killuniverse Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 52 28 Aralık 2023 #1 Benim için mikrofon kalitesi çok önemli. Maksimum bütçem 1000 TL, Kulak üstü kulaklık önerir misiniz? Son düzenleme: 28 Aralık 2023
Benim için mikrofon kalitesi çok önemli. Maksimum bütçem 1000 TL, Kulak üstü kulaklık önerir misiniz?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.717 Çözümler 22 28 Aralık 2023 #2 killuniverse dedi: Benim için mikrofon kalitesi çok önemli. Maksimum bütçem 1000 TL, kulak dışı kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon kalitesinden kastınız arkadaşlarla konuşacak kadar mı yoksa yayın yapacak kadar mı?
killuniverse dedi: Benim için mikrofon kalitesi çok önemli. Maksimum bütçem 1000 TL, kulak dışı kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon kalitesinden kastınız arkadaşlarla konuşacak kadar mı yoksa yayın yapacak kadar mı?
7 739150 Femtopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 109 28 Aralık 2023 #3 Hocam kulak dışı derken kulak üstü kulaklıklarımı kastettiniz.
K killuniverse Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 52 28 Aralık 2023 #4 Hocam arkadaşlarla sohbet yayını vs. için istiyorum. Arkadaşım adına açtım konuyu. 739150 dedi: Hocam kulak dışı derken kulak üstü kulaklıklarımı kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Dalgınlık olmuş düzelttim hocam
Hocam arkadaşlarla sohbet yayını vs. için istiyorum. Arkadaşım adına açtım konuyu. 739150 dedi: Hocam kulak dışı derken kulak üstü kulaklıklarımı kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Dalgınlık olmuş düzelttim hocam
7 739150 Femtopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 109 28 Aralık 2023 #5 https://www.hepsiburada.com/havit-g...yuncu-kulakligi-pm-HBC00002YS4QN?magaza=HAVIT bunu önerebilirim aynı kulaklığı bende kullanmaktayım. Size test videosunuda bırakayım eğer hoşunuza giderse göz atarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
https://www.hepsiburada.com/havit-g...yuncu-kulakligi-pm-HBC00002YS4QN?magaza=HAVIT bunu önerebilirim aynı kulaklığı bende kullanmaktayım. Size test videosunuda bırakayım eğer hoşunuza giderse göz atarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.717 Çözümler 22 28 Aralık 2023 #6 739150 dedi: https://www.hepsiburada.com/havit-g...yuncu-kulakligi-pm-HBC00002YS4QN?magaza=HAVIT bunu önerebilirim aynı kulaklığı bende kullanmaktayım. Size test videosunuda bırakayım eğer hoşunuza giderse göz atarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu arkadaşımda almıştı, kulakta duruşa hiç rahat değil ve çok ucuz malmış gibi hissettiriyor.
739150 dedi: https://www.hepsiburada.com/havit-g...yuncu-kulakligi-pm-HBC00002YS4QN?magaza=HAVIT bunu önerebilirim aynı kulaklığı bende kullanmaktayım. Size test videosunuda bırakayım eğer hoşunuza giderse göz atarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu arkadaşımda almıştı, kulakta duruşa hiç rahat değil ve çok ucuz malmış gibi hissettiriyor.
7 739150 Femtopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 109 28 Aralık 2023 #7 Ssansarsalvo dedi: Bunu arkadaşımda almıştı, kulakta duruşa hiç rahat değil ve çok ucuz malmış gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende rahat duruyor. Ama doğrudur yani herkesin kafa yapısı bir değil.
Ssansarsalvo dedi: Bunu arkadaşımda almıştı, kulakta duruşa hiç rahat değil ve çok ucuz malmış gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bende rahat duruyor. Ama doğrudur yani herkesin kafa yapısı bir değil.