Ezmre Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Selam, kullandığım klavye mekanik hisli ve çok büyük hissettiriyor(https://www.hepsiburada.com/rampage...uzeyli-gaming-oyuncu-klavyesi-pm-HB000012F5IL) kendime 1000TL bütçe ile %60 klavye arıyorum ama Type-C girişi olmasın, teşekkürler.
Selam, kullandığım klavye mekanik hisli ve çok büyük hissettiriyor(https://www.hepsiburada.com/rampage...uzeyli-gaming-oyuncu-klavyesi-pm-HB000012F5IL) kendime 1000TL bütçe ile %60 klavye arıyorum ama Type-C girişi olmasın, teşekkürler.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Redragon K617 Fizz bakabilirsiniz şu anda kullanıyorum ve gayet iyi Type-C'den USB'ye.
Ezmre Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 Memoteemir dedi: Redragon K617 Fizz bakabilirsiniz şu anda kullanıyorum ve gayet iyi Type-C'den USB'ye. Genişletmek için tıkla... Taksit ile alacağım için dönüştürücü ile uğraşmak istemiyorum.
Memoteemir dedi: Redragon K617 Fizz bakabilirsiniz şu anda kullanıyorum ve gayet iyi Type-C'den USB'ye. Genişletmek için tıkla... Taksit ile alacağım için dönüştürücü ile uğraşmak istemiyorum.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Ezmre dedi: Taksit ile alacağım için dönüştürücü ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü gerekmiyor Type-C zaten klavyeye giriyor USB de kasaya.
Ezmre dedi: Taksit ile alacağım için dönüştürücü ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü gerekmiyor Type-C zaten klavyeye giriyor USB de kasaya.
Ezmre Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #5 Memoteemir dedi: Dönüştürücü gerekmiyor Type-C zaten klavyeye giriyor USB de kasaya. Genişletmek için tıkla... Yeni öğrendim teşekkür ederim ^^
Memoteemir dedi: Dönüştürücü gerekmiyor Type-C zaten klavyeye giriyor USB de kasaya. Genişletmek için tıkla... Yeni öğrendim teşekkür ederim ^^