1000 TL modem önerisi

Bütçe
1000

BlackVcard

Kilopat
Merhabalar, evimize fiber internet gelmesiyle Turkknet'e geçiş yaptık ve birlikte gelen modemi beğenmediğimiz için başka bir modem arayışı içerisindeyiz. Yaklaşık 1000 TL civarında bir modem önerebilir misiniz? Sıcaklık ve performans sorunu olmayan ve mümkünse 1 kat aşağıya da sağlıklı sinyal verebilen bir modeme ihtiyacımız var.

1717133567684.png

Hocam bunu verdiler Airties Air-4960R modemin özellikleri nedir ne değildir bilmiyorum lakin priz slotunda 3 tane yer dolu ve modemde 3. bilgisayara ethernet bağlantısı için switch kablo almam gerektiği söylendi. Bazı odalarda sinyal yok ve bu ürüne 650 TL vermektense başka bir ürüne vermeyi yeğlerim.

Verdi hocam konuya hakim olmadığım için sormak istedim. Peki daha düşük gecikme için Router da alırsam gecikme değerine olumlu etkisi olur mu?

Anladım teşekkür ederim.

Hocam merhaba iyi akşamlar, modemde DSL girişi olmadığı için internet bağlantısı olmuyor, bu konuda ne yapmalıyım? DSL girişli modem mi aramam gerekiyor yoksa bunu çözmenin başka bir yolu var mıdır?

Mercusys modeminde sadece Lan1-2-3 ve Wan kablosu yeri var. Anladığım kadarıyla Wan kablosunu TurkNet'in bedava verdiği modeme takıp denemem gerek

Çünkü modemin haricinde verdikleri kutuda Wan girişi yok ve ZTE markalı bir kutu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı