1000 TL modem önerisi

bitmiyobxe

Decipat
Makaleler
1
Modem bozuldu. Yeni bir modem arayışındayım. En fazla 1000 TL'ye kadar fiyat performans modem önerisi yapar mısınız?

Şu anda aklımda Everest SG-1600 modeli var. Kesinlikle şunu al, o bütçede herkes bunu alır dediğiniz modemleri bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız VDSL mi, ADSL mi? VDSL ise baktığınız Everest olan modem yerine hiç değilse şunu öneririm:

Ama baktığınız Everest modem de, bu modem de Wi-Fi 4 sürümünü desteklediği için günümüzde pek yeterli sayılmazlar.

Ayrıca isterseniz ikinci ele de yönelebilirsiniz. İnternet servis sağlayıcılarının verdiği modemleri ikinci elden satanlar olabiliyor. Onlar da bu fiyat bandında alabileceğiniz modemler ile aşağı yukarı aynı performansı verir.

Bozulan modem turk telekom'un verdiği w9970v3 modeliydi. Çok anlamam ama altyapım herhalde vdsl.

Baktığım kadarıyla en çok satılan ve tutulan modem tp link w9960, w9970 modelleri.

Bana 100 mbps interneti sorunsuz stabil verse yeter. Bu bağlamda attığın keenetic mi daha doğru bir seçim olur, bahsettiğim tp link modelleri mi? Keenetic'in farkı ne?

Bahsettiğim Keenetic modelini uygun fiyatlı olduğu ve Everest olandan daha modern bir cihaz olduğu için paylaştım. Bahsettiğiniz Everest sanırım sadece ADSL desteğine sahip. Yani VDSL ile kullanılamaz.

Eğer 100 Mbps civarına yakın hızlar alıyorsanız altyapınızın ADSL olma imkanı yoktur. VDSL, fiber ve DOCSIS bu hızları verebilir.

Bozulan W9970V3 modeminiz ile bu hız değerlerinde kullanabileceğiniz iki altyapı türü var. Birisi DSL portundan bağlantı ile VDSL, diğeri ise WAN portundan bağlantı ile fiber. Ama siz muhtemelen VDSL kullanıyorsunuzdur. Bu modemin fiber altyapılarda verildiğine hiç denk gelmedim çünkü. Yine de modem bağlantınızın görselini paylaşırsanız daha net tanı koyabiliriz.

Bahsettiğiniz modemler ile benim bahsettiğim modem arasında büyük farklar yok. Daha modern bir cihaz olduğu için Keenetic olanı öneririm.

Ben sana bozulan modemin resmini göstereyim sen bana almam gereken modemi söyle. Direkt siparişi vereceğim. Benim için 100 mbps hızı versin, stabil olsun, uzun yıllar götürsün yeter.

Bozulan modeminiz Türk Telekom'un sararmasıyla ünlü modemidir, aynı zamanda da Türk Telekom'un VDSL altyapılarda verdiği bir modem. Muhtemelen siz de VDSL ile kullanıyorsunuz bu modemi. Bu yüzden önerdiğim Keenetic modem işinizi görecektir. Bozulan modeminizden daha iyi bir ürün.

Siparişi verdim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…