Elim biraz küçük olduğu için fazla büyük bir mouse istemiyorum. Mouse kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu da olabilir. Bu bütçede hangi mouse benim için daha iyi olur? ( mouse pad de dahil olacak şekilde)
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...
shop.connectgame.com.tr
Hocam mousepad koymadım fakat bu tam size göre bir mouse. Mousepad için ufak bütçe ayırabilirseniz güzel olur.
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...
shop.connectgame.com.tr
Hocam mousepad koymadım fakat bu tam size göre bir mouse. Mousepad için ufak bütçe ayırabilirseniz güzel olur.
Hocam mouse güzel fakat satıcı hiç güvenilir değil, bir sıkıntı çıkarsa garantisi olmasına rağmen mesajlarınıza dönmüyorlar. Zaten mağazaları ve telefon numaraları da yok. Ulaşabileceğiniz tek yer instagram ve mail üzerinden. Onlara da geri dönüş yapmıyorlar zaten. Evet mouse çok iyi ama satıcı hiç güvenilir değil. Bence Razer Orochi V2 düşünülebilir. Razer Orochi V2
Hocam mouse güzel fakat satıcı hiç güvenilir değil, bir sıkıntı çıkarsa garantisi olmasına rağmen mesajlarınıza dönmüyorlar. Zaten mağazaları ve telefon numaraları da yok. Ulaşabileceğiniz tek yer instagram ve mail üzerinden. Onlara da geri dönüş yapmıyorlar zaten. Evet mouse çok iyi ama satıcı hiç güvenilir değil. Bence Razer Orochi V2 düşünülebilir. Razer Orochi V2
Hocam şimdi şöyle: Elinizin küçük olduğu için benim size önerim Razer Orochi V2 olurdu. Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed fena bir mouse değil fakat biraz daha büyük ve ağır bir mouse Razer Orochi V2'ye göre. Ayrıca Razer Orochi V2'nin IPS ve G değerleri Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed'e göre daha iyi. Aşağıya bıraktım değerleri siz de karşılaştırma yapabilirsiniz. Bu arada gecikme olacağını düşünmüyorum yine de internetten testlerine bakabilirsiniz.
Razer Orochi V2:
450IPS
40G
60gram ağırlık
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed:
300IPS
35G
103gram ağırlık
Hocam şimdi şöyle: Elinizin küçük olduğu için benim size önerim Razer Orochi V2 olurdu. Razer Deathadder V2 X Hyperspeed fena bir mouse değil fakat biraz daha büyük ve ağır bir mouse Razer Orochi V2'ye göre. Ayrıca Razer Orochi V2'nin IPS ve G değerleri Razer Deathadder V2 X Hyperspeed'e göre daha iyi. Aşağıya bıraktım değerleri siz de karşılaştırma yapabilirsiniz. Bu arada gecikme olacağını düşünmüyorum yine de internetten testlerine bakabilirsiniz.
Razer Orochi V2: Razer Deathadder V2 X Hyperspeed:
450IPS 300IPS
40G 30G
60gram ağırlık 103gram ağırlık