ÖzdemirBurak
Hectopat
Daha fazla
Selam. Şu an kullandığım G300s bozulma sinyalleri verdiği için yeni bir mouse arayışına girdim. Elim büyük değil. G300s gibi nispeten ufak bir fareye cuk oturuyor diyebilirim (parmaklar azıcık dışarı taşıyor tabii) ama claw ve palm arasında bir tutuş şekli ile kullanıyorum. Bütçeme uygun bulduğum şu seçeneklerden hangisi daha mantıklı sizce? Klavyem Logitech olduğu için ekstra yazılımla uğraşmamak adına Logitech markasına sıcağım şu an. Sensör güncelliği, uçuk kaçık DPI rakamları vb benim için çok önemli değil. Daha önemli olan tuş kalitesi ve makro atanabilir tuşlar olması. Şu an kullandığım mouse 10 yıllık ve bozulmasa daha da kullanırdım buna göre önerilerde bulunursanız sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Benim gözden kaçırdığım daha mantıklı fikirlere her zaman açığım.
LOGITECH G402 HYPERION FURY GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G402 HYPERION FURY GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Benim gözden kaçırdığım daha mantıklı fikirlere her zaman açığım.