1000 TL mouse önerisi

Bütçe
1000

Hopeless Fly

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlarım, öncelikle iyi günler dilerim ^^ bütçem en fazla 1000 TL, yazılımla ilgilendiğim için sürekli laptopumu taşımam gerekiyor. Bu yüzden kablosuz ve Gaming mouse önerilerinizi bekliyorum. LoL oynadığım için mouse benim için çok önemli.

Selam dostlarım, öncelikle iyi günler dilerim ^^ bütçem en fazla 1000 TL, yazılımla ilgilendiğim için sürekli laptopumu taşımam gerekiyor. Bu yüzden kablosuz ve Gaming mouse önerilerinizi bekliyorum. LoL oynadığım için mouse benim için çok önemli.
1300-1500 bandına çıkabilirim derseniz VXE R1 alabilirsiniz nisan ayından beri kullanıyorum çok memnunum sarjı 2 3 gün gidiyor sarjıda hemen 30 dakikada doluyor

VXE R1 Wireless Mouse 300 tl daha çıkabilirseniz çıkamazsanızda Redragon M808 Storm 12.400 DPI 8 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

@Burak Karabal ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı