1000 TL mouse pad Önerisi

plusmania

Megapat
Daha fazla  
SteelSeries QCK mouse pad kullanmaktayım. Valorant oynamak için mouse pad alacağım. Mouse modelim vze mad r Wraith ve Klasse ürünleri arasında kaldım. Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse padinizi neden değiştirmek istiyorsunuz? Gayet iyi bir model. Öneri olarak Klasse kullandım fena değil fakat SteelSeries kadar kaliteli değil.
hocam hem ebatı çok büyük değil hem de 3 yıl falan oldu alalı yüzeyi yıpranmıştır diye düşünüyorum. Wraithi falan çok övüyorlar ama tam karar veremedim geçmeye değer mi?

hocam hem ebatı çok büyük değil hem de 3 yıl falan oldu alalı yüzeyi yıpranmıştır diye düşünüyorum. Wraithi falan çok övüyorlar ama tam karar veremedim geçmeye değer mi?
Steelseries'ten kaliteli olacağını pek düşünmüyorum ama büyük modellerin fiyatı uçmuş. Wraith markalı ürünlerde memnuniyet garantisi var. Ben Wraith Sense IEM kulaklık aldım sorunlu geldi ve beğenmedim hemen iade aldılar hiç uğraştırmadılar ve gayet ilgililerdi. Tabi sırf sorunlu olduğu için de almış olabilirler. Ama bu memnuniyet olayı sitelerinde de yazıyor ve sadece Wraith marka ürünlerde geçerli.

Steelseries'ten kaliteli olacağını pek düşünmüyorum ama büyük modellerin fiyatı uçmuş. Wraith markalı ürünlerde memnuniyet garantisi var. Ben Wraith Sense IEM kulaklık aldım sorunlu geldi ve beğenmedim hemen iade aldılar hiç uğraştırmadılar ve gayet ilgililerdi. Tabi sırf sorunlu olduğu için de almış olabilirler. Ama bu memnuniyet olayı sitelerinde de yazıyor ve sadece Wraith marka ürünlerde geçerli.
bir bakayım koşulsuz iade tarzı bir şey var mı diye ama önce bir model seçmem lazım kullananlar varsa qckdan geçmeye değer mi onuda öğrenmiş olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı