1000 TL mouse pad önerisi

ekrem19

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda elimde xrades 120x60 mouse pad var, masama büyük geldiği için satmayı düşünüyorum.

Daha minimal Wraith mousepadlerini gördüm. Bir de böyle defolu diye satılan ejder desenli miydi kaliteli mousepadlerdi bilenler atabilir mi? Güzel bir şey sadece mouse için. Speed olsun, renk siyah hariç her şey olur. Bütçe 1000 aşağısı.

Klasse MPC480 EliteCordura Tigerine Gaming Mousepad Baskı Hatalı bu nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda elimde xrades 120x60 mouse pad var, masama büyük geldiği için satmayı düşünüyorum.

Daha minimal Wraith mousepadlerini gördüm. Bir de böyle defolu diye satılan ejder desenli miydi kaliteli mousepadlerdi bilenler atabilir mi? Güzel bir şey sadece mouse için. Speed olsun, renk siyah hariç her şey olur. Bütçe 1000 aşağısı.

Baktığın ürünü direkt alabilirsin, kimse sorsan bu fiyat bandında Klasse önerecektir.

Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller, şu anda elimde xrades 120x60 mouse pad var, masama büyük geldiği için satmayı düşünüyorum.

Alınır elimde siyahı var. Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad şuna da bak istersen tasarımı süper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı