1000 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1k
Glorious elements ice nasıldır fiyatı cok uygun iyi kayıyor diyorlar ama sizin baska bir konuda kronik sıkıntılı dediginizi gordum ondan almadım.
Evet kronik masayı asla tutmuyor

Siz benim yerimde olsanız maksimum 1.1k bütçe olsa ne alırdınız.

Kusura bakmayın pek zamanım yok gerideki mesajlara bakamayacağım nasıl bir pad istiyordunuz

Sizin yerinizde olsam beklerim 1400-1500 spirit of aim alırım.

Vallahi son karar olarak Akko'da karar kıldım yine iyi kayıyordur değil mi, benim icin %50'nin üzerinde Speed olsa yeter düşük sens oynuyorum, longteng huoyun almadıgıma pişman etmez herhalde.spirit of aimin hem desenini sevmedim hemde o bütçeye çıkarsam direk 300 daha ekler ace storm alırım diye düşündüğümden tercih etmedim

Genel olarak masa boyu olan padler ya %60 ya da %70 falan Speed oluyor alabilirsiniz kalitesiz olacağını sanmam

AKKO'dan memnun musunuz? Geçen aylar bende bakıyordum fakat boyutundan dolayı vaz geçmiştim, alan birisini görünce merak ettim.

Akko'dan memnun musunuz? Geçen aylar bende bakıyordum fakat boyutundan dolayı vaz geçmiştim, alan birisini görünce merak ettim.

Hala kararsızım alma konusunda aklıma yattı ama ufaktan da bir kafamı kurcalıyor acaba fiyatına deger mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…