E Emre Özgenç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim. NetBook'ta aradığım özellikler şöyle: 720P rahatlıkla video izleyebileceğim. Akıcı bir şekilde internet sayfalarında dolaşabileceğim. Gerektiğinde yazıcı ve ofis programları ile kullanabileceğim. Wi-Fi destekli olan (muhtemelen olmayan yoktur ama yine de beni şaşırtmaması için söylemiş bulundum). Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2017
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim. NetBook'ta aradığım özellikler şöyle: 720P rahatlıkla video izleyebileceğim. Akıcı bir şekilde internet sayfalarında dolaşabileceğim. Gerektiğinde yazıcı ve ofis programları ile kullanabileceğim. Wi-Fi destekli olan (muhtemelen olmayan yoktur ama yine de beni şaşırtmaması için söylemiş bulundum).
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 30 Eylül 2017 #2 Akıcı bir şekilde internet sayfalarında dolaşabilmek için en az Intel Core Pentium veya i3'lü model almanız gerek. Bence 2.el bulmaya çalış. İlk açan ben olayım dersen Vatan Bilgisayardaki Acer Aspire 114'ün indirime girmesini bekle derim.
Akıcı bir şekilde internet sayfalarında dolaşabilmek için en az Intel Core Pentium veya i3'lü model almanız gerek. Bence 2.el bulmaya çalış. İlk açan ben olayım dersen Vatan Bilgisayardaki Acer Aspire 114'ün indirime girmesini bekle derim.
E Emre Özgenç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2017 #3 HOMETECH ELITE BOOK 14 INTEL CELERON 3350 1.10GHZ-4GB-32GB-14.1'' -W10 Dostum acaba bu bilgisayar dediğim özellikleri karşılamak için yeterli değil midir? Pentium demişin ama 1 sene idareli kullanacağım bir cihaz içinde 1000₺ yi aşmak işime gelmiyor.
HOMETECH ELITE BOOK 14 INTEL CELERON 3350 1.10GHZ-4GB-32GB-14.1'' -W10 Dostum acaba bu bilgisayar dediğim özellikleri karşılamak için yeterli değil midir? Pentium demişin ama 1 sene idareli kullanacağım bir cihaz içinde 1000₺ yi aşmak işime gelmiyor.