1000 TL Notebook Önerisi

Kranj

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Packard Bell'in o kadar iyi bi marka olduğunu sanmıyorum zaten Geforce 820m ile çok oyun oynayamazsın bu yüzden lenovo almanı tavsiye ederim.

Packard Bell'in o kadar iyi bi marka olduğunu sanmıyorum zaten Geforce 820m ile çok oyun oynayamazsın bu yüzden lenovo almanı tavsiye ederim.
Bütçeme uygun Lenovo notebooklarına baktım.Fakat hepsinin ekran kartı çok düşük (İntel HD Graphics).İyi olanları ise bütçemi aşıyor zaten.

Bütçeme uygun Lenovo notebooklarına baktım.Fakat hepsinin ekran kartı çok düşük (İntel HD Graphics).İyi olanları ise bütçemi aşıyor zaten.
Sen nasıl oyun oynayacaksın ki 820 ile ve Packard Bell o kadar iyi bir firma değil sorun yaşayabilirsin.

1300 tl ye asus 840m li dizüstünün pcdepo da indirim gününü kollayarak alabilirsiniz. dahasına paran yazık olur.

Sen nasıl oyun oynayacaksın ki 820 ile ve Packard Bell o kadar iyi bir firma değil sorun yaşayabilirsin.
Arkadaşımda 720m var Outlast ve cs:go gibi oyunları rahat oynuyor.Watch Dogs lowda çözünürlük değiştirmeden,bf4'ü iste medium ayarlarda oynuyor. 820m ile daha iyi performans alırım büyük ihtimal

1300 tl ye asus 840m li dizüstünün pcdepo da indirim gününü kollayarak alabilirsiniz. dahasına paran yazık olur.
Tam modelini yazarsanız veya link atarsanız sevinirim.Bulamadım.

O arkadışının o ekran kartına sahip oldğunu sanmyorum şu anda GeForca serisi ekran kartlarının iyi olduğunu soldan 2. rakamdır yani senin ekran kartının 2 yani giriş seviyesidir bf4'ü medium'da oynaman imkansız gibi bişey

Arkadaşım 720 ile medium (bazıları low) ayarlarda oynuyor.Yalan söyleyecekte değilim.Ayrıca önerdiğin bilgisayar bütçeyi aşıyor.

Şimdi çıkan oyunları lowda oynatsa bile olur.Çözünürlük düşürmek zorunda kalmayayım yeter.(800x600 gibi çözünürlükten bahsediyorum)

Oynamak var, oynamak var arkadaşım kötülüğünü düşünüp söylemedim her gün dizüstü almayacaksın sonuçta en az 2-3 sene kullanmak için alacaksındır her neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…