O oguzhan1445 Hectopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 3 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar bütçem 1000 TL. Laptop veya netobook almak istiyorum. Alma amacım üniversitede ders slaytları izlemek(video, film, slyat..) Kesinlikle oyun amaçlı almıyorum. Bana önereblieceğiniz 1000 TL'ye kadar notebook laptop öneriniz var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2016
Arkadaşlar bütçem 1000 TL. Laptop veya netobook almak istiyorum. Alma amacım üniversitede ders slaytları izlemek(video, film, slyat..) Kesinlikle oyun amaçlı almıyorum. Bana önereblieceğiniz 1000 TL'ye kadar notebook laptop öneriniz var mı ?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.029 Çözümler 86 23 Ekim 2016 #2 İkinciel business laptopları değerlendirebilirsin, ayrı ekran kartı olmayanları. SSD ile bile ayırdığın bütçeyi aşmaz. Sıfır istiyorsan maks. i3 işlemcili giriş seviyesi laptop alabilirsin.Almadan önce i3 için arama sonuçlarını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
İkinciel business laptopları değerlendirebilirsin, ayrı ekran kartı olmayanları. SSD ile bile ayırdığın bütçeyi aşmaz. Sıfır istiyorsan maks. i3 işlemcili giriş seviyesi laptop alabilirsin.Almadan önce i3 için arama sonuçlarını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu