1000 TL Ofis Sistemi Toplama

RazerMamba

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar.
İş yeri için, sadece internete ve ofis programları için kullanılacak sisteme ihtiyacım var. Limit en fazla 1.000 tl bunun içinde işletim sistemi de dahil. Monitör hariç sistem toplamama yardım edin lütfen.

Teşekkürler.

Edit: 2. El sistemde olur.

Son düzenleme:
Böyle bir sistem alabilirsiniz. Stok fan sesi rahatsız edebilir diye işlemci soğutucusu ekledim eğer rahatsız olmam diyorsanız ekstra soğutucu almayıp rami 8 GB yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• sinerji 1000.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 198
Böyle bir sistem alabilirsiniz. Stok fan sesi rahatsız edebilir diye işlemci soğutucusu ekledim eğer rahatsız olmam diyorsanız ekstra soğutucu almayıp rami 8 GB yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim, bilgisayar sadece internete girecek ve ofis programları kullanılacak, windows excel gibi.
Fan kontrolcüye gerek kalmaz, hem iş yeri diye ses rahatsız etmez ortam sesli olacağı için.

Peki işletim sistemini nasıl yapacağım ? Onada para verip oem mi almam gerekiyor ?

Arkadaşlar, 2. El sistemde alabilirim. Hem satan kişilere faydam dokunur, hem daha güçlü sistem almış olurum.

İşletim sistemi keyini internetten ucuza alabilirsiniz. ISO dosyasını indirip CD keyi girdikten sonra orjinal Windows'a sahip olursunuz. İnternette araştırma yaparsanız 40-50 $ a orjinal windows CD key satan siteler var boşu boşuna TR de çok daha yüksek meblağlar harcamanıza gerek yok.

Teşekkür ederim.

Merhabalar,

Elimde Dell OptiPlex 390 hazır kasa mevcut.
i3 2120 işlemci
Nvidia GeForce 210 ekran kartı
4GB 1333Mhz RAM
500GB HDD
250W PSU

Bu sistemde oyun bile oynuyorum (Low ayarlarda, F1 2014 - Sniper Elite V2 - Grid 2 - The Long Dark)

Ayrıca yanında jelatini dahi açılmamış Microsoft Office 2010 Home&Office orjinal yazılım mevcut.
İlgilenirsen detaylandırabiliriz.

Hocam teşekkür ederim. Sistemi topladım.

Pek fiyat farkı olmadığı için intel 4400 lı sistem topladık. Yeni nesil işlemci olduğu için ddr4 olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…