1000 TL Oyun İçin Sistem

atprk

Kilopat
Arkadaşlar bana işlemci, güç kaynağı, anakart ve RAM lazım.
Anakart AM4 olursa güzel olur ileride Ryzen almak için. RAM 4GB olsun ileride alacağım.
Ve bu sistem PUBG kaldırabilsin yani işlemci yeterli olsun. Ekran kartı, kasa, harddisk var.
Ekran kartı GT 710 2GB.
Sistem ileride upgrade edilecek.
Böyle yaptım sizce nasıl?

siner.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'yi oynamak bir yana menüsünü açabilirse iyidir.

Böyle bir sistemle o tarz oyunlar oynamayı beklemeyin.

Bu sistem ile ancak LoL ve CS:GO tarzı oyunları rahat oynayabilirsiniz.

GT 710'la PUBG oynayamazsın. Anakartı almışken B350M al ileride rahatça geliştirebilirsin. İşlemciyi X4 950 al. Anakartın B350M olduğu için işlemciye overclock yapabilirsin böylece alacağın işlemciyi FPS'de geçersin. PUBG oynamak istiyorsan yeni bir ekran kartı almalısın.

Bütçenizi 100₺ aşıp bu bileşenleri alınız:
Screenshot_2018-01-17-16-05-46-1.png

Şimdi 100₺ fazla verirseniz ilerde yapacağınız masraftan sizi kurtaracaktır.

İlerde sadece GTX 1050 TI gibi bir kart ekleyerek dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Peki bu sistemde video çeksem kasar mı ?

Bütçenizi 100₺ aşıp bu bileşenleri alınız:
Eki Görüntüle 276829

Şimdi 100₺ fazla verirseniz ilerde yapacağınız masraftan sizi kurtaracaktır.

İlerde sadece GTX 1050 TI gibi bir kart ekleyerek dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.
Peki bu sistemde video çeksem kasar mı ? Ve benim şu anki işlemcim pentium e5200.
Sence hangisi daha iyidir ? Ve pubg için 1030 2gb iyimidir.

Peki bu sistemde video çeksem kasar mı ?

Peki bu sistemde video çeksem kasar mı ? Ve benim şu anki işlemcim pentium e5200.
Sence hangisi daha iyidir ? Ve pubg için 1030 2gb iyimidir.
O bütçeye geliştirilebilir sistem zor.eski ama güçlü sistem toplanabilir.Siz en iyisi e5450 + gt 1030 lu sistemlere bir bakın derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı