1000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

EmreJaN

Decapat
Katılım
12 Aralık 2018
Mesajlar
59
Arkadaşlar etrafta o kadar çok kulaklık var ki ne alsam karar veremedim. 1000 TL altı oyun, müzik ve film için kablolu kablosuz (HyperX Cloud Flight düşünüyordum) hangi kulaklıkları alabilirim?
  • Cloud 2
  • Cloud Alpha (Laptop kullanıyorum. Laptopun ses kartı iyi olmayabilir diye bu model üzerinde endişeliyim.)
  • Cloud Flight
  • Corsair Void Pro
Steelseries hiç düşünmedim mesela Cloud 2 Steelseries Arctis 5'ten ucuzken ve Cloud 2'nin stereo kalitesi daha iyi diye duydum. Cloud 2 almak daha mantıklı değil mi?
Razer üzerinde de pek duramadım.
Cloud 2'ye biraz sıcak bakıyordum sonradan kafam karıştı, bilmiyorum o kadar çok model var ki bunları deneyerek almak gibi de bir şansım yok. Ne yapmalıyım dostlar bir tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler.
 
SteelSeries Arctis 7 Siyah (2019 Edition) Wireless Gaming Kulaklık SteelSeries | Trendyol

Arctis 5 kullanıcısıyım inanılmaz rahat bir kulaklık çok uzun saatler beni darlamadan kullanabiliyorum. Ses kalitesini gerekli ayarlamaları yaparsan hemen hemen oyun tarafında Cloud 2'yi yakalıyor kısmen, abartıldığı kadar bir fark yok o farkın oluşmasındaki nedenlerden biri padler ve kulaktaki baskı oranı bence, cloud kadar kulaklarınıza bir baskı yapmıyor SS ürünleri.
 
Sennheiser Game One Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
Bu modelin Game ZERO olanini kullaniyorum. Piyasada ne kadar oyuncu kulakligi varsa hepsinden ustun. O kadar paran varsa bosuna baska kulakliklara bakma derim. Logitech, Corsair, HyperX ve Steel Series kullandim, Sennheiseri kullanmaya basladigimda ses konusunda ne kadar iyi olduklarini anladim. Kesinlikle almani oneririm.
Anakartinin ses yongasi iyi degilse iyi performans alamazsin. GSX 1000 tavsiye ederim eger ona butcen yoksa harici bir DAC alabilirsin veya dahili F/P bir urunde alinabilir. Anakartin iyi bir modelse bunlara gerek bile yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı