vhlnx0 Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265u, MX130, 8GB RAM, 240GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar genelde LoL, Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum yani oyun stilim bayağı karışık. Sadece uzun ömürlü ve ihtiyacımı giderecek bir mouse istiyorum, ne almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar genelde LoL, Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum yani oyun stilim bayağı karışık. Sadece uzun ömürlü ve ihtiyacımı giderecek bir mouse istiyorum, ne almalıyım?
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #2 STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com