soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Aralık 2024 #11 wubba lubba dub dub dedi: Hocam BİM mouse yollayıp söylediğim modele dislike atmanız güldürdü. Genişletmek için tıkla... BİM mouse mu? Özelliklerine bakmadan yorum yapıyorsun galiba.
wubba lubba dub dub dedi: Hocam BİM mouse yollayıp söylediğim modele dislike atmanız güldürdü. Genişletmek için tıkla... BİM mouse mu? Özelliklerine bakmadan yorum yapıyorsun galiba.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 670 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 15 Aralık 2024 #12 soulsteal59 dedi: BİM mouse mu? Özelliklerine bakmadan yorum yapıyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam özelliklerini geçtim yolladığınız mouse pembe. Pembe mouse pek tercih edileceğini sanmıyorum.
soulsteal59 dedi: BİM mouse mu? Özelliklerine bakmadan yorum yapıyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam özelliklerini geçtim yolladığınız mouse pembe. Pembe mouse pek tercih edileceğini sanmıyorum.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Aralık 2024 #13 wubba lubba dub dub dedi: Hocam özelliklerini geçtim yolladığınız mouse pembe. Pembe mouse pek tercih edileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pembe olması neyi değiştiriyor? Eğer renk konusu arkadaş için önemli ise ona göre öneri yaparım. Sadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse.
wubba lubba dub dub dedi: Hocam özelliklerini geçtim yolladığınız mouse pembe. Pembe mouse pek tercih edileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pembe olması neyi değiştiriyor? Eğer renk konusu arkadaş için önemli ise ona göre öneri yaparım. Sadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse.