Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #11 Ar0x dedi: Kablosuz olması avantaj, bütçe varsa alınabilir. Fakat ona vermek yerine 100 TL daha koyup 9.nesil gamepad alabilirsiniz: Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim
Ar0x dedi: Kablosuz olması avantaj, bütçe varsa alınabilir. Fakat ona vermek yerine 100 TL daha koyup 9.nesil gamepad alabilirsiniz: Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #12 Kutaysadf dedi: MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim Genişletmek için tıkla... Yine aynı hocam:
Kutaysadf dedi: MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim Genişletmek için tıkla... Yine aynı hocam:
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Haziran 2023 #13 Kutaysadf dedi: MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Bu tam ücreti değil maalesef.
Kutaysadf dedi: MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bunu bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Bu tam ücreti değil maalesef.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #14 Ar0x dedi: Yine aynı hocam: Eki Görüntüle 1803964 Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim evet :d
Ar0x dedi: Yine aynı hocam: Eki Görüntüle 1803964 Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim evet :d