1000 TL PSU önerisi

Sorununuz büyük ihtimalle güç kaynağı kaynaklı görünüyor. Eski güç kaynağınızın garantisi devam ediyorsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. İyi bir bilgisayarcı biliyorsanız parçaları o bilgisayarcıda deneyip sorunları tespit edebilirsiniz.
 
Artık bu riski alalım. Eğer PSU ile çözemezsek yakında okulum için İstanbul'a döneceğim. Orada düzgün bir teknik servis bulacağım şayet yaşarsam. Yaşadığım yerde(Adana) varsa da ki illaki vardır bilmediklerim geneli ya dolandırıcı ya da saçma sapan oyalayan insanlar oluyor. Daha önce arkadaşımla yaşadık, olanlar da fazlasıyla tuzlu fiyat çıkartıyor ve çözüm sağlamıyor... Her şey için teşekkür ederim.
 
Bu görseli siz atmışsınız yukarıdaki konuya. Ayar hala böyleyse yukarıdan "Şu anda kullanılamayan ayarları değişitirin" dedikten sonra aşağıdaki uyku tikini kaldırmalısın.

 
Evet şu an farkettim. Kaldırmamışım o kadar çok ayar yaptım ki bazen kafam karışıyor... Bakalım çare olursa bu konu üzerinden güncellerim.
Garantisi devam ediyor. Fakat 1 haftadır CoolerMaster'dan geri dönüş alamıyorum. En sonunda itopyanın kendisine göndereceğim. Çok fazla umudum olmadığı için direkt yeni PSU almayı tercih ettim fakat eskisi şayet tamir olursa arkadaşıma filan veririm belki kendisi kullanır veya bir ihtimal satabilirim. Her şey için teşekkürler umarım sorun PSU'dadır. Yoksa çıkmaza girdik demektir...
+ Yine tekrarladı. Bıktım gerçekten kargo gelene kadar muhtemelen açmayacağım çünkü parçalara bir şey olur diye korkuyorum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…