mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 10 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar 600W gücünde kaliteli PSU önerilerinize açığım sarı sayfadan bulduğum bir model var aşağıya linkini bırakıyorum sizce alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 (ürün 2 yıllık) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar 600W gücünde kaliteli PSU önerilerinize açığım sarı sayfadan bulduğum bir model var aşağıya linkini bırakıyorum sizce alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 (ürün 2 yıllık)
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Aralık 2023 #2 Linki atılan ürün alınabilir.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 Ben de highpower kullanıyorum ve pc sürekli ağır yükte yani 7/24 açık. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sorup soruşturdugumda da iyi bir marka oldugunu söylemişlerdi.
Ben de highpower kullanıyorum ve pc sürekli ağır yükte yani 7/24 açık. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sorup soruşturdugumda da iyi bir marka oldugunu söylemişlerdi.
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 10 Aralık 2023 #4 erme dedi: Linki atılan ürün alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arızalı çıkma durumu var mı nasıl test edebiliriz sistemi yavaş yavaş topluyorum da.
erme dedi: Linki atılan ürün alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arızalı çıkma durumu var mı nasıl test edebiliriz sistemi yavaş yavaş topluyorum da.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Aralık 2023 #5 mami122 dedi: Hocam arızalı çıkma durumu var mı nasıl test edebiliriz sistemi yavaş yavaş topluyorum da. Genişletmek için tıkla... PSU test cihazları var ama son kullanıcı olarak edinmeniz çok maaliyetli ve gereksiz. Param güvende ile alabilirsiniz güvence isterseniz.
mami122 dedi: Hocam arızalı çıkma durumu var mı nasıl test edebiliriz sistemi yavaş yavaş topluyorum da. Genişletmek için tıkla... PSU test cihazları var ama son kullanıcı olarak edinmeniz çok maaliyetli ve gereksiz. Param güvende ile alabilirsiniz güvence isterseniz.
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 10 Aralık 2023 #6 erme dedi: PSU test cihazları var ama son kullanıcı olarak edinmeniz çok maaliyetli ve gereksiz. Param Güvende ile alabilirsiniz güvence isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Param Güvende ile satın alsam bile takacak sistem hazır değil sistem hazır olduğunda PSU taktığım da bozuk çıkma ihtimali korkutuyor.
erme dedi: PSU test cihazları var ama son kullanıcı olarak edinmeniz çok maaliyetli ve gereksiz. Param Güvende ile alabilirsiniz güvence isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Param Güvende ile satın alsam bile takacak sistem hazır değil sistem hazır olduğunda PSU taktığım da bozuk çıkma ihtimali korkutuyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Aralık 2023 #7 mami122 dedi: Yani hocam Param Güvende ile satın alsam bile takacak sistem hazır değil sistem hazır olduğunda PSU taktığım da bozuk çıkma ihtimali korkutuyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu sona bırakın o zaman. Seçenekler bol. Bu olmazsa başkası olur.
mami122 dedi: Yani hocam Param Güvende ile satın alsam bile takacak sistem hazır değil sistem hazır olduğunda PSU taktığım da bozuk çıkma ihtimali korkutuyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu sona bırakın o zaman. Seçenekler bol. Bu olmazsa başkası olur.