1000 TL PSU önerisi

Bütçe
1000

Swndlrr

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR4 3666MHZ
İşlemci
İ3 6098P
1000TL altı veya çok geçmeyecek PSU arıyorum örnek olarak sunları buldum.

Sizce hangisi alınır? Daha iyi seçenek varsa atarsanız sevinirim.
Sistemim:
XFX RX480 8 GB.
i36098p.
8 GB DDR4 3600MHz.
MSI B250M Bazooka.

Daha iyi önerin varsa atarsan sevinirim hocam.

Şöyle bi kampanyalı ürün var normal fiyatının altında. Kaçırma derim. Üstelik 80+ ve High Power. Bileşenlerine göre fazlaca işini görür. O fiyata daha iyisini bulamazsın

1200 liralara çıkarsan da bu var: High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

High Power kaliteli marka mıdır bu bütçeye zor biliyorum ama almışkende kaliteli bir şey almak istiyorum.

Maalesef bütçem bu kadar o modele yöneleceğim teşekkür ederim sağ olun.

High Power kaliteli marka mıdır bu bütçeye zor biliyorum ama almışkende kaliteli bir şey almak istiyorum.
Elbette. Güç Kaynağı için gayet iyi bir marka. Zaten dediğim gibi kullandığın bileşenlere göre fazla fazla iş görür. Ben 3060 ekran kartıyla kullanıyorum High Power güç kaynağı ve şuana dek sorun yaşamadım

Teknobiyotik kısmı kafama takıldı ilk defa duyuyorum güvenli midir? Hiç alışveriş yaptınız mı?

Teknobiyotik kısmı kafama takıldı ilk defa duyuyorum güvenli midir? Hiç alışveriş yaptınız mı?

Ben 4-5 yıldır alışveriş yaparım bir sorun yaşamadım. Herhangi bir arıza durumunda genelde sıfırıyla değişim yapıyolar. Güvenilir bi firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…