Nasıl bir kasa var kafanda gösterişli mi olsun yoksa hava akışı iyi olsun onun dışında gösteriş çok önemli değil ekonomik mı olsun. Benim tavsiyem kaliteli bir PSU ya bütçe ayırman.
Kardeşim öncelikle Allah daha çok versin , sisteme gelince seçmiş olduğun ekran kartı PCI express 4.0 destekliyor ve buna sahip anakartlar pek olmamakla birlikte pahalı tavsiyem Asus . PSU tarafına gelince günümüzde hiç önemseyen bir parça olan güç kaynağı aslında sistemi besleyen kaynak olduğu için çok önem teşkil eder hem sistem hem cebin açısından.Bu sistem en az 600w-650w benim sana tavsiyem Cooler Master hem modüler olması hem 80+Gold ile %90'a varan verimlilik ile çok iyi bir PSU. Böyle bir sistemde PSU tarafında ucuza kaçmak gibi bir hata yapma.Kasa sana kalmış.
Nasıl bir kasa var kafanda gösterişli mi olsun yoksa hava akışı iyi olsun onun dışında gösteriş çok önemli değil ekonomik mı olsun. Benim tavsiyem kaliteli bir PSU ya bütçe ayırman.
FSP 650W Hyper Serisi M85+ 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ayrıca B450ye BIOS güncellemesini kendim yapsam garantiyle ilgili bir sorun çıkar mı ve BETA güncellemesinin sorunlu olduğu söyleniyormuş bunu tecrübe edinen var mı?
Bios güncellemesi garanti ile ilgili bir durum oluşturmaz , zaten güncellemeler kullanıcılar tarafından yapılır.Beta hakkında bir bilgim yok.Psu konusunda tüm bileşenlerinin güç tüketimini hesapla ona göre kafanda bir W belirle , ekran kartı ve işlemcilerin bilgilerinde minimum belirtilir , acele etme araştırarak en iyi sonuca ulaşabilirsin.